Ľutujeme, stránka sa nenašla

Stránka, ktorú hľadáte, nie je k dispozícii, alebo bola presunutá. Skontrolujte prosím zadanú url, alebo použite vyhľadávanie vpravo hore.

Najnovšie správy

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers: ONLINE prenos zo zápasu základnej časti NHL. Hrá aj Juraj Slafkovský.online
teraz
ONLINE: Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers dnes, NHL LIVE (Juraj Slafkovský)Sledovali ste s nami ONLINE prenos zo zápasu zámorskej NHL: Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers.
teraz
Miloš Roman.
dnes 19:38
Nebyť Slovákov, nezvládol by to. Třinec sa po dráme pozrie do semifináleNa gól čakali fanúšikovia 50 minút.
dnes 19:38
Franz Beckenbauer.
dnes 18:18
Beckenbauer zvažoval rezignáciu. V Nemecku vyšetrujú platby počas MS 2006Dôvodom bola platba, ohľadom ktorej sú momentálne vyšetrovaní traja bývalí predstavitelia Nemeckého futbalového zväzu.
dnes 18:18
Futbalisti FK Humenné.
dnes 17:35
VIDEO: Nezľakol sa a vystrelil. Gól Humenčanov padol spoza polovice ihriskaDomáci Považania inkasovali tri góly v úvodnom polčase.
dnes 17:35
Janka Števková a Martina Kahulcová  na pretekoch Cape Epic.
Miloslav Šebeladnes 17:001
Po páde si myslela, že je koniec. Slovenkám sa na Cape Epic znovu dariloSlovenská dvojica obsadila na Cape Epic 7. miesto.
Miloslav Šebeladnes 17:001
Logo tohtoročných ME vo futbale.
dnes 16:54
Zaviedla hranicu 23 hráčov. Po kritike si chce UEFA vypočuť názory trénerovViacerí tréneri by privítali, ak by na EURO 2024 mali k dispozícii viac ako 23 futbalistov.
dnes 16:54
Sandro Tonali.
dnes 16:41
Stávkoval niekoľko mesiacov. Na Tonaliho si posvietila asociácia v AnglickuAsociácia obvinila 23-ročného stredopoliara v 50 prípadoch stávkovania.
dnes 16:41
Larry Lloyd.
dnes 16:15
Stal sa legendou Nottinghamu, hviezdil v Liverpoole. Zomrela anglická futbalová ikonaPo skončení v Nottinghame pôsobil ako hrajúci tréner vo Wigane, ktorý dostal zo štvrtej do tretej ligy.
dnes 16:15
Slovenské reprezentantky na turnaji 1-A divízie MS v hokeji žien 2023.
dnes 15:59
Na turnaj sa namotivovali drvivou výhrou. Slovenky chcú bojovať o návrat do vyššej súťažeŠampionát v Rige štartuje už v nedeľu, prvý duel odohrajú proti domácemu tímu.
dnes 15:59
Máté Lékai (vľavo) a Lukáš Urban v prvom štvrťfinále Európskeho pohára EHF FTC-Green Collect Budapešť - Tatran Prešov.
Ján Leškodnes 15:35
Prešov čaká hádzanársky sviatok. Vstupenky na Ferencváros sa míňali ako teplé rožkyHádzanárov Tatrana čaká domáca odveta vo štvrťfinále Európskeho pohára EHF.
Ján Leškodnes 15:35
Nachádzate sa tu:
Domov»Stránka sa nenašla