2. LIGA: KAPITÁN LOKOMOTÍVY ZAJAC PO DOMÁCEJ PREHRE: VERÍM, ŽE SA PONAUČÍME

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)
Peter Cuninka|7. apr 2018 o 10:00

zdroj: fclokomotiva.sk

Hráčom Lokomotívy Košice po piatkovom nezdare so Šamorínom nebolo do reči. Nečudo, na domácu prehru 0:3 si azda ani nik nespomína. Po takmer polhodinovom dohovore zo strany trénera Rusnáka sa z kabíny vynoril skormútený krídelník Patrik Zajac, ktorý ako správny kapitán predstúpil pred médiá.

Prvý domáci zápas v novom kalendárnom roku nám absolútne nevyšiel. Čo sa stalo?
Patrik Zajac: "Do zápasu sme išli s cieľom vyhrať a získať tri body, no výsledok je taký, aký je. Prehrali sme... V šatni sme si to rozobrali. Verím, že sa z tejto prehry ponaučíme, a že už v utorok proti Trebišovu sa trénerovi, divákom, ale i sebe revanšujeme. Vieme, kde sa stala chyba, kde sa porážame. Dúfam, že podobné chyby už nebudeme opakovať."

Všetko mohlo byť inak, ak by hlavný rozhodca v 54. minúte uznal gól Juraja Hovančíka...
"Netvrdím, že tam sa to zlomilo, no predsa len, hralo by sa nám ľahšie, keby sme hrali od 54. minúty za stavu 1:0. Súperovmu brankárovi tam vypadla lopta, Ďuri mu vraj dal šľapák, hoci on trafil loptu, nie brankára. Možno, že to gólman hostí trochu prifilmoval. My sme si mysleli, že je to gól, keďže rozhodca ukázal na stred ihriska, no napokon odpískal faul."

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)

Tesne po inkasovanom góle si nebezpečne vypálil z hranice šestnástky, no brankár Hajdúch tvoju delovku vyrazil na rohový kop...
"Škoda, no takých pokusov sme mali mať viac. Do druhého polčasu sme vstúpili aktívne, ale nedostávali sme sa do šancí a výsledok napokon hovorí jasnou rečou. Človek len krúti hlavou nad tým, čo sa stalo. Dlho sme nehrali na domácej pôde, chceli sme potešiť aj našich fanúšikov, no nepodarilo sa nám to."

Už v utorok vás čaká ďalší zápas. Čo očakávaš od derby s Trebišovom?
"Ešte trochu popremýšľame nad nevydareným stretnutím so Šamorínom, cez víkend máme tréning. Verím, že sa dobre pripravíme a v utorok uspejeme. Trebišov v zime trochu pozmenil káder, má kvalitný tím, no ja dúfam, že pôjdeme víťazstvu naproti. Táto súťaž je nesmierne vyrovnaná, ale urobíme všetko pre to, aby sme získali tri body."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: KAPITÁN LOKOMOTÍVY ZAJAC PO DOMÁCEJ PREHRE: VERÍM, ŽE SA PONAUČÍME