2. LIGA: LOKOMOTÍVA KOŠICE SKVALITNILA I SKRÁŠLILA REALIZAČNÝ TÍM

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)
Peter Cuninka|15. júl 2018 o 20:35

zdroj: fclokomotiva.sk

Do realizačného tímu Lokomotívy Košice pribudla počas letnej prestávky nová posila. Fyzioterapeutka Zuzana Maďarčiková. Fanúšikovia ju mohli v akcii vidieť už aj počas domáceho zápasu proti Michalovciam, keď priamo na trávniku ošetrovala "šrámy" Dušanovi Kolekovi či Michalovi Grohoľovi.

Mladá masérka a diplomovaná fyzioterapeutka mala doposiaľ skúsenosti so svojim obľúbeným športom - basketbalom. A hoci nečakala, že raz bude pracovať pri futbale, ponuka z Lokomotívy ju zaujala.

"Vďaka basketbalu sa už dlhšie poznám s Robom Janom i jeho otcom, súčasným športovým riaditeľom Lokomotívy. Zhovárali sme sa o práci a zrazu z toho vzišla ponuka pôsobiť v klube," priblížila svoju cestu do Lokomotívy Zuzana, ktorá s mužstvom chodieva na všetky tréningy, regeneráciu i zápasy.

"S hráčmi vychádzam dobre, verím, že chlapci sú s mojou prácou spokojní. Hoci som doposiaľ s futbalom nemala žiadnu skúsenosť, veľmi sa z toho teším. Práca sa mi páči," pochvaľuje si Zuzka, bezpochyby najkrajší člen realizačného tímu Lokomotívy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: LOKOMOTÍVA KOŠICE SKVALITNILA I SKRÁŠLILA REALIZAČNÝ TÍM