2. LIGA: LOKOMOTÍVU KOŠICE POVEDIE ĽUBOŠ BENKOVSKÝ

(Zdroj: spartak.sk, Autor: FC Spartak Trnava)
Peter Cuninka|18. jún 2018 o 19:22

zdroj: fclokomotiva.sk

V pondelok 18. júna popoludní odštartovali letnú prípravu pred sezónou 2018/2019 futbalisti štvrtého tímu uplynulého ročníka II. ligy FC Lokomotíva Košice. Modro-bieli zarezávali už bez trénera Alberta Rusnáka. Na lavičke ho nahradí ambiciózny 29-ročný kormidelník Ľuboš Benkovský, ktorý do metropoly východu pricestuje v utorok ráno.

Už po tom, ako Albert Rusnák ukončil svoje pôsobenie v Lokomotíve, športový riaditeľ Róbert Jano st. vyhlásil, že jeho miesto zaujme mladý a vzdelaný človek, pre ktorého bude výzvou trénovať seniorský tím, a ktorý sa stotožní s myšlienkou, že okrem A-tímu bude zároveň šéftrénerom mládeže.

Ľuboš Benkovský tieto atribúty dokonale spĺňa. Od roku 2009 trénoval v Spartaku Trnava. Vyštudoval na Fakulte telesnej výchovy a športu v Bratislave, kde sa špecializoval na trénerstvo futbalu. Ukončil tiež postgraduálne štúdium – športová edukológia a trénerstvo futbalu. Trénoval rôzne mládežnícke kategórie, od prípraviek až po dorastencov. Okrem toho je inštruktorom známej tréningovej metódy Coerver coachingu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: LOKOMOTÍVU KOŠICE POVEDIE ĽUBOŠ BENKOVSKÝ