2. liga: Lokomotíva darovala krv, Cicman: Určite si to zopakujeme

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)
Peter Cuninka|14. feb 2018 o 10:10

zdroj: fclokomotiva.sk

Trojica hráčov Lokomotívy Košice spolu so športovým riaditeľom sa v pondelok dopoludnia rozhodla darovať najvzácnejšiu tekutinu. Róbert Jano st., Róbert Cicman, Mikuláš Tóth a Róbert Jano ml. sa zúčastnili akcie pod názvom Nová krv pre Košice - Daruj prvý raz.

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)

Žilou nakoniec "pustila" trojica členov Lokomotívy Košice, útočníka Róberta Jana ml. vyradilo zo zoznamu darcov menšie prechladnutie. "Ráno som sa zobudil a cítil som, že nie som stopercentne zdravý. Nakoniec som teda krv darovať nemohol, no chlapcov som aspoň morálne podporil (úsmev). Verím, že nabudúce mi to vyjde a aj ja prvýkrát v živote budem môcť darovať krv. S Robom Cicmanom sme sa už dohodli, že o tri mesiace si to zopakujeme," prezradil dobre stavaný zakončovateľ, ktorý sa do Lokomotívy vrátil po polročnej anabáze v Maďarsku.

Premiéru s darovaním krvi má úspešne za sebou Róbert Cicman: "Bolo to v pohode, žiadny problém, možno pred samotným odberom tam boli nejaké zvláštne pocity, no nebál som sa. Už dlhší čas som chcel ísť darovať krv, teraz sa naskytla príležitosť, tak sme si povedali, že do toho ideme. Tá ihla je možno o niečo hrubšia, ale nie je to nič bolestivé. Dokonca sa mi po odbere ani netočila hlava, takže ja som bol veľmi spokojný."

Skúsený stopér už teraz vie, že sa stane pravidelným darcom, o tri mesiace si odber zopakuje spolu s Robom Janom ml. "Robovi to tentoraz nevyšlo. Keď sa ide na odber, tak musíte prejsť kontrolami, pýtajú sa vás rôzne otázky. Na Robovi bolo vidieť, že je trochu nachladený. Neprešiel teda kontrolou. Verím, že o tri mesiace nám to obom vyjde," dodal Róbert Cicman.

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. liga: Lokomotíva darovala krv, Cicman: Určite si to zopakujeme