2. liga: Súboj o čelo tabuľky pre Bardejov, Poprad s prvou prehrou

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)
Marek Svátek|13. aug 2017 o 00:00

Autor: Peter Cingel, Bardejov zdolal Poprad a v tabuľke ho predstihol

Partizán Bardejov – FK Poprad 1:0 (1:0)

Gól: 26. Hamuľak (PK)

rozhodovali Straka, Jenčura, Mihalík, ŽK 43. Grohoľ, 84. Gmitter – 43.Maťaš, 43.Šuľa, 67. Kopúnek

Bardejov: Gmitter – Jacko, Berežný, Grohoľ (88.Patarocha), Belunek, Gruca (83.Verčimák), Ivanko Macej , Andraščík,  Pangrác-Piter, Staško (85.Sczepansky)

Poprad: Malec – Hatok (31. Jančo),Hric, Palša, Kica, Kopúnek (78. Dubec), Maťaš, Medak, Horodník, Kukoľ, Holiš

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)

Partizán a rovnako aj Poprad  v prvých dvoch kolách neprehrali a oba kolektívy chceli aby to tak ostalo aj po kole treťom. Vďaka tomu, na druholigové  pomery nevídaných 1262 divákov, videlo najmä v prvom polčase výborný, útočný futbal. Prvú šancu mali hostia, svoje kvality však ukázal Gmitter. Jediný gól zápasu padol z jedenástky. Gruca padol v pokutovom území a Straka ukázal na značku pokutového kopu. Loptu si postavil kanonier Partizána Hamuľak. Nekompromisnou strelou nedal Malecovi šancu. V závere prvej časti hry  Maťašov likvidačný zákrok na Grucu vyvolal roztržku po ktorej sa kartovalo a žltú videl, okrem hráčov na ihrisku, aj Šuľa z lavičky hostí.

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)

Po prestávke už vášne opadli a opäť sa hral dobrý futbal. Šance boli na oboch stranách ale gól už nepadol. Asistent trénera FK Stanislav Šesták mal na tlačovke po zápase ťažké srdce najmä  na hlavného rozhodcu Straku . Vyčítal mu najmä odpískanie pokutového kopu.

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)

Ryszard Kužma, tréner domácich: „Sme veľmi  radi, že sme vyhrali tento zápas. Prvá polovica bola veľmi dobrá. Obe mužstvá chceli vyhrať. Boli sme lepší lebo sme využili príležitosť. Predpokladali sme, v druhom polčase,  že silný Poprad bude chcieť vyrovnať a boli sme na to pripravení. Chceli sme streliť aj druhý gól ale chýbala nám presnosť. Nepoznám históriu zápasov medzi Popradom a Bardejovom ale myslím si, že majú  výbornú atmosféru.

Stanislav Šesták, asistent trénera hostí: „Hrali sme futbal, ktorý nebol založený iba na tom, aby sme hrali na rýchle protiútoky. Snažili sme sa aj niečo  vytvoriť. Za stavu 0:0 sme mali obrovskú šancu, ktorú sme nepremenili  a potom ,  po faule na  nášho hráča a nepochopiteľnej jedenástke,  gól na 1:0. Sme sklamaní, že sme prehrali. V prvom polčase sme mali ďalšie šance, domácich podržal brankár. Sme sklamaní z výsledku a vedenia zápasu. Rozhodca si zápas neukontroloval.

ZDROJ FOTO: Partizán Bardejov

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. liga: Súboj o čelo tabuľky pre Bardejov, Poprad s prvou prehrou