2. LIGA: TRÉNER ALBERT RUSNÁK SA LÚČI S LOKOMOTÍVOU

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)
Peter Cuninka|12. jún 2018 o 17:30

zdroj: fclokomotiva.sk

Albert Rusnák po necelých dvoch rokoch končí svoje pôsobenie v Lokomotíve Košice. Vedenie klubu vyšlo trénerovi v ústrety a na jeho vlastnú žiadosť s ním rozviazalo kontrakt.

Rusnák zasadol na lavičku Lokomotívy začiatkom septembra 2016, vo funkcii nahradil Branislava Sokoliho. Jeho pravou rukou bol Jozef Džubara. Pod vedením niekdajšieho slovenského reprezentanta skončili modro-bieli v sezóne 2016/2017 na 7. mieste. Už v celoštátnej druhej lige, v uplynulom ročníku 2017/2018, obsadili 4. priečku v konečnom poradí.

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)

"Trénerovi Rusnákovi ďakujeme za prácu, ktorú u nás odviedol. Klub bol s jeho službami veľmi spokojný, o čom svedčí i nedávne predĺženie spolupráce. Zanechal u nás hlbokú brázdu. Pokúsime sa ho nahradiť trénerom s podobnou filozofiou a zmýšľaním, ktorý bude akceptovať myšlienku, že bude zároveň i šéftrénerom mládeže. Máme ústnu dohodu s novým kormidelníkom. Určite to bude mladý a vzdelaný človek," prezradil pre klubový web športový riaditeľ Lokomotívy Róbert Jano st.

Meno nového kouča, ktorý s tímom v pondelok 18. júna odštartuje letnú prípravu pred sezónou 2018/2019, by malo byť známe v najbližších dňoch.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: TRÉNER ALBERT RUSNÁK SA LÚČI S LOKOMOTÍVOU