2. LIGA: VÍŤAZNÁ SÉRIA INTERU POKRAČUJE, USPEL AJ V BARDEJOVE

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: Vanessa Hassová)
Peter Cuninka|10. apr 2018 o 19:37

Autor: Matej Kraus

Bratislavský Inter sa vďaka víťazstvu na pôde Bardejova (2:1) posunul už na 8. miesto druholigovej tabuľky.

(Zdroj: vsfz.futbalnet.sk, Autor: VsFZ)

Na zápas proti siedmemu tímu tabuľky cestoval Inter už o deň skôr, aby boli hráči v deň zápasu plne pripravení. Tréneri "žlto-čiernych" museli oproti víťaznej zostave na pôde Zvolena (3:0) urobiť dve zmeny. Mierne zranených Yema a Adekunleho nahradili Vojtech Tóth a Elvis Osmani. Domáci Bardejov začal zápas aktívne, brankár hostí Pastornický tak musel byť v strehu. Interu sa v úvode stretnutia príliš nedarilo, veľa útočných akcií končilo na pozornej obrane domácich. V priebehu prvého dejstva boli aktívnejší domáci futbalisti, hoci v závere prvého polčasu prebral mierne iniciatívu Inter. Do kabín sa však išlo za nerozhodného stavu 0:0.

Úvod druhého polčasu bol vyrovnaný, výkon "žlto-čiernych" sa však každou minútou zlepšoval. V 62. minúte prišla gólová odmena, keď domáceho brankára Gmittera prekonal Gabriel Bezák0:1. Po strelenom góle sa Interu dlhé minúty darilo držať súpera na dištanc, až do 79. minúty, keď vyrovnal striedajúci Romulo Silva Santos1:1. Posledná desaťminútovka bola ešte napínavá. Domáci sa snažili rozhodnúť, no napokon sa šťastie priklonilo na stranu bratislavského Interu, v prvej minúte nadstaveného času skóroval Patrik Kochan1:2. Víťazná séria Interu Bratislava sa natiahla už na tri zápasy.

DOHRÁVKA 19. KOLA DRUHEJ FUTBALOVEJ LIGY

PARTIZÁN BARDEJOV – FK INTER BRATISLAVA 1:2 (0:0)

Góly: 79. Romulo Silva Santos – 62. G. Bezák, 90+1. Kochan

ŽK: 31. Šalata, 83. Milton Klooster (obaja Inter)

Rozhodca: Ihring

Divákov: 435

Partizán Bardejov: Gmitter (K) - Jacko, Berežný, Belunek, Góra (64. Romulo Silva Santos), Nemergut, Sarki, Glebko (46. Siwahla), Didik, Hamuľak, Staško (90. Pangrác-Piter).

Inter Bratislava: Pastornický - V. Tóth, Šalata, Petráš (K), Ben Shimon - P. Kochan, Baldovský, Elvis Osmani (61. Milton Klooster) - Labuda, G. Bezák, Šulc.

POVEDALI PO ZÁPASE

Jozef Brezovský (tréner Interu Bratislava): "Musím zložiť kompliment domácemu tímu. Vedeli sme, že budú chcieť hrať futbal, aj sa o to snažili. My sme prišli s pozmenenou zostavou, pribrzdili nás zranenia. Možno to viac zomklo hráčov a sme veľmi šťastní, že sme snahu o dobrú hru premenili aj na výsledok. Body sme často strácali v posledných minútach, dnes sa k nám priklonilo šťastie a aj hráči pocítili, aké je to v závere dosiahnuť víťazstvo."

Ryszard Kužma (tréner Partizána Bardejov): "Ďakujem za komplimenty. Ale nie sme spokojní. Mali sme tiež svoje problémy. Chýbali nám kľúčoví hráči Szczepanski a Verčimák. Myslím si, že v prvom polčase sme mohli rozhodnúť o výsledku, no skončil sa 0:0 a ešte sme prišli aj o Glebka. Góly sme dostali po štandardkách. Musíme myslieť na to, čo bude ďalej."

GÓLOVÉ MOMENTY

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: VÍŤAZNÁ SÉRIA INTERU POKRAČUJE, USPEL AJ V BARDEJOVE