2. LIGA: ZÁLOŽNÍK INTERU MÁRIO BALDOVSKÝ CHCE STÁLE POSÚVAŤ SVOJE LIMITY

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: Vanessa Hassová)
Peter Cuninka|4. apr 2018 o 10:00

Autor: Matej Kraus

Mário Baldovský vyrastal v Spišskej Novej Vsi, odkiaľ v júli 2016 prišiel do bratislavského Interu, s ktorým ihneď oslavoval postup do druhej najvyššej súťaže.

Pre "Baldyho" bol posledný zápas so Spišskou Novou Vsou špecifický, keďže opäť nastúpil proti hráčom, ktorých veľmi dobre pozná. Inak tomu nebolo ani v prvom vzájomnom súboji so Spišiakmi, ktorý "žlto-čierni" prehrali 0:1. Futbalisti Interu Bratislava však domácu odvetu proti tímu z východu zvládli, keď vyhrali 2:0. Mário Baldovský v spomínanom dueli odohral celých deväťdesiat minút.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: Vanessa Hassová)

Cez víkend Inter zvládol dôležitý zápas proti Spišskej Novej Vsi. Aké to boli pocity hrať proti tímu, kde si futbalovo vyrastal?

"Rovnako ako na jeseň som sa na tento zápas tešil. Zápasy so Spišskou majú pre mňa inú príchuť ako ostatné ligové stretnutia, nakoľko hrám proti rodnému mestu a hráčom, ktorých veľmi dobre poznám. Hlavné však je, že sme vyhrali a zapísali si do tabuľky dôležité tri body."

Čo je pre teba zatiaľ najkrajší moment počas pôsobenia v bratislavskom Interi a naopak, čo ťa najviac sklamalo?

"Najkrajší moment je určite postup do druhej ligy. Našťastie som v Interi vyslovene sklamanie nezažil, ale určite ma mrzí každý prehraný zápas."

Čo by si chcel vo futbale dokázať, ako ďaleko by si to chcel dotiahnuť?

"Pokiaľ mi bude zdravie slúžiť, chcel by som na sebe stále pracovať, posúvať svoje limity a hranice a stále vo futbale napredovať. Kam to vo futbale dotiahnem, uvidíme časom."

Ako rád tráviš voľný čas, keď nehráš futbal?

"Keďže sme s chalanmi na akadémii spolu, tak väčšinu času trávim s nimi, ale rád si chodím zacvičiť, do wellnessu, čítam knihy, počúvam hudbu a tiež veľmi rád jem."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: ZÁLOŽNÍK INTERU MÁRIO BALDOVSKÝ CHCE STÁLE POSÚVAŤ SVOJE LIMITY