BOLI OZAJ VEĽKÉ...

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|8. nov 2017 o 10:30

SENEC (SFZ/pš) – Niekedy to príroda tak nadelí, že človek si musí pomôcť, ak je niečo naozaj veľké. Postretlo Martina Polačeka.

Statný chlap, bez dvoch centimerov dvojmetrový, s primeranou váhou 95 kilogramov, stojí pre našinca na skutočne veľkej nohe. "Tridsaťjeden centimetrov," na dobráckej tvári nášho reprezentačného brankára sa rozlial šibalský úsmev. Pre človeka žiadna radosť, topánky tejto veľkosti nie sú úplne ľahko dostupné a čo potom špeciálna obuv, napríklad kopačky.

Na Polačeka sa však usmialo šťastie. "Nie je to úplne obvyklá požiadavka, ale riešili sme ju a vyriešili," potvrdil David Randuch, Teamsales manager Top4Football, servisného partnera Nike pre slovenskú futbalovú reprezentáciu. "Pravdou je, že číslo 13 je posledná veľkosť, ktorá sa štandardne vyrába, ale pravdou tiež je, že je to zvyčajne iba zopár kusov. Pre Martina sme tie správne našli." Takže na pondelkovom zraze dostal Martin dve krabice navyše, v každej jeden pár kopačiek s jeho nie práve štandardnou veľkosťou, darcom bola Nike a spoločnosť Top4Football. "Ďakujem za moje naozaj veľké kopačky," smial sa brankár do kamier a fotoaparátov. A zástupca Nike mu pri podaní rúk ešte zaprial jednu vec, ku ktorej mu už jeho firma pomôcť nemôže: premiérový štart v reprezentačnom drese. Samozrejme, v nových kopačkách veľkosti "detských lyží"...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»BOLI OZAJ VEĽKÉ...