Skúsený útočník pokračuje v Nových Zámkoch, novú zmluvu podpísal aj odchovanec klubu

Peter Novajovský v drese HC Nové Zámky.
Peter Novajovský v drese HC Nové Zámky. (Autor: TASR)
TASR|14. máj 2024 o 15:37

Vedenie účastníka Tipos extraligy o tom informovalo na svojej oficiálnej internetovej stránke.

NOVÉ ZÁMKY. Slovenský hokejový klub HC Nové Zámky sa dohodol na pokračovaní spolupráce s obrancom Petrom Novajovským a útočníkom Richardom Ondrušekom.

Vedenie účastníka Tipos extraligy o tom informovalo na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Tridsaťštyriročný Novajovský v minulom ročníku odohral aj vinou zranení iba 33 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal sedem kanadských bodov za jeden gól a šesť asistencií.

V extralige pôsobil aj v Liptovskom Mikuláši, Poprade, Trenčíne, Zvolene, Banskej Bystrici a Slovane Bratislava. Šesť sezón strávil v najvyššej poľskej súťaži.

"Zo strany klubu som cítil veľký záujem, aby som aj naďalej pokračoval v Nových Zámkoch. Rozhodovanie preto bolo jednoduché.

Nešpekuloval som a neriešil som nič iné. Cítim sa v klube i meste dobre. Mal som pohovor s trénermi aj Imrem Valáškom.

Povedali sme si, čo bolo dobré a na čom potrebujeme popracovať. Nikto z nás nechce, aby sa zopakovala podobne neúspešná sezóna.

Moje ciele sú vždy tie najvyššie, Prvoradé však je, aby som bol stopercentne pripravený a pomohol tímu prebojovať sa do play-off," uviedol Novajovský pre webovú stránku.

Vedenie klubu sa dohodlo na novej zmluve aj s odchovancom klubu Ondrušekom.

Dvadsaťšesťročný útočník odohral v predchádzajúcej sezóne všetkých 50 zápasov základnej časti, v ktorých si do štatistík pripísal tri góly a šesť asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Skúsený útočník pokračuje v Nových Zámkoch, novú zmluvu podpísal aj odchovanec klubu