Holandský šinkansen - Milton Klooster

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)
Peter Cuninka|15. nov 2017 o 20:25

Autor: Matej Kraus

Spolu s bratom prišli v minulej sezóne na Slovensko. Zatiaľ čo jeho dvojička Rodney zostala v Trenčíne, Milton prišiel pred touto sezónou na hosťovanie do Interu. V sezóne sa mu zatiaľ skórovať nepodarilo, no divákov dokázal zaujať obdivuhodnou rýchlosťou.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Do Interu prišiel na začiatku sezóny a ako sám hovorí, v klube vládne príjemná atmosféra a na všetky veci si zvykol veľmi rýchlo, "Väčšinou, keď hráč príde do nového tímu, tak istý čas trvá, kým si zvykne. No ja som sa v Interi cítil hneď veľmi fajn. Všetci v klube sú ako jedna veľká futbalová rodina a chcú dosiahnuť tie najvyššie reálne ciele."

Mladý Holanďan v minulosti pôsobil vo Feyenoorde Rotterdam a tak má určité skúsenosti s pôsobením vo veľkoklube, akým Feyenoord bezpochyby je. V budúcnosti by však chcel zakotviť u niektorého z európskych velikánov, napríklad v Reale Madrid, "Mojím najväčším cieľom je hrať v nejakom európskom veľkoklube. Som fanúšikom Realu Madrid, takže keby som si mal vybrať klub, je to jasné," veľa futbalistov chce ísť do vrcholového futbalu kvôli peniazom, no Milton medzi nich rozhodne nepatrí, "Vo futbale chcem niečo dokázať kvôli mojej rodine. Chcem, aby boli na mňa hrdí."

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Na záver sme mladému krídelníkovi dali otázku, či by chcel radšej hrať Ligu majstrov alebo obliekať dres Holandska. Odpovedal podobne, ako pred týždňom jeho spoluhráč Andrej Štrba, "Tažká otázka. Ale myslím, že pre každého futbalistu by mal byť národný tím najviac. Tá atmosféra a ako každý jeden človek stojí za tebou a tým dresom, ktorý máš na sebe je niečo špecifické."

Miltonovi prajeme nech svojou raketovou rýchlosťou zabáva, čo najviac ľudí na štadiónoch a výkonmi pomáha Interu k úspešnej sezóne.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Holandský šinkansen - Milton Klooster