II. liga - Hráči Lokomotívy Košice si vylámali zuby na nováčikoch

(Zdroj: fclokomotiva.sk, Autor: FCLK)
Branislav Sarňák|8. aug 2018 o 12:00

DRUŽSTEVNÁ PRI HORNÁDE (fclokomotiva.sk) - Tri zápasy proti nováčikom a tri prehry. Futbalisti Lokomotívy Košice nevykročili do nového ročníka II. ligy najlepšie, keď postupne podľahli hráčom Petržalky (1:2), Dubnice nad Váhom (1:2) a Banskej Bystrice (0:2). Košičania doposiaľ ako jediný tím nezískali v súťaži žiadny bod a sú na poslednej priečke tabuľky.

"Všetky tri doterajšie zápasy vyznievajú rovnako. Veľká snaha, na druhej strane nám ale chýba lepší pohyb, vydarenejšia kombinácia a moment prekvapenia. Nie je podstatné, že sme prehrali tretíkrát s nováčikom, súťaž je vyrovnaná, všetky tímy majú svoju kvalitu. Zápasy rozhodujú individuálne chyby, na tie my trpíme. Nedarí sa nám presadiť ani v ofenzíve. Síce si vytvoríme nejaké šance, no na góly to nestačí. Žiaľ, súperi nám zatiaľ nedarovali to, čo my im," pokrčil plecami tréner Lokomotívy Košice Bohumil Andrejko.

V každom zápase si pritom zverenci Andrejka vytvorili gólové šance. No dali z nich len dva góly. "Už je to taká naša klasika, hráme, hráme, bijeme súpera, no potom urobíme chyby a prehráme zápas. Tento scenár sa pravidelne opakuje. Je to hrozné. V každom jednom zápase odvádzame na ihrisku maximum, hra nie je zlá, dovolím si tvrdiť, že sme boli od súperov lepší, no napriek tomu z troch zápasov nemáme ani bod, čo je smutné. Musíme sa ale rýchlo pozbierať. Nič iné nám nezostáva, len dvihnúť hlavy, tvrdo pracovať na tréningoch a ísť šťastiu oproti,” načrtol návod na zažehnanie krízy kapitán tímu Patrik Zajac.

Už dnes (streda 8. augusta) sa Košičania predstavia v rámci 2. kola Slovnaft Cup-u na pôde účastníka IV. ligy Sever OŠK Baník Stráňavy. Následne v sobotu v lige pocestujú do Stropkova, kde hráva svoje domáce zápasy Tatran Prešov. "Možno, že v pohári dostanú šancu iní hráči, o tom rozhodnú tréneri. Verím, že to zvládneme a konečne sa nakopneme. Tá séria bez bodu je fakt hrozná, takú sme už dlho nezažili," uzavrel "Zajo".

Hlavná fotografia v článku je z Facebooku FC Lokomotíva Košice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga - Hráči Lokomotívy Košice si vylámali zuby na nováčikoch