II. liga – Na záver prvého kola prestrelka v Žiline

(Zdroj: MŠK Žilina, Autor: MŠK Žilina)
Branislav Sarňák|22. júl 2018 o 20:50

ŽILINA (SFZ, brs) – V nedeľu sa dohrávalo prvé kolo nového ročníka II. ligy. Fanúšikovia v Žiline videli prestrelku. Domáci B-tím zdolal Bardejov 6:4. Z hetriku sa tešil Filip Balaj.

Góly: 20., 24. a 38. Balaj, 34. Ďuriš, 53. Klec (z 11 m), 83. Gerebenits - 16. Katona, 42. Milunovič, 59. Horodník, 89. Rocheu
Rozhodoval: Prešinský
MŠK ŽILINA B: S. Petráš – Vallo, Moško, Minárik, Sluka, Kopas, Gamboš (81. Chríbik), Klec (61. Krela), Gerebenits, Balaj, D. Ďuriš (74. Michlík). Tréner: Norbert Guľa
PARTIZÁN BARDEJOV: Čikoš-Pavličko – Šuľa, Rocheu, D. Lukáč (46. Berežný), Glebko (46. Haladej), J. Staško, Sarki, P. Lipták, Milunovič, Katona, Horodník (71. Siwahla). Tréner: Jozef Daňko.

Hlas po zápase:
Norbert Guľa, (tréner MŠK Žilina B, zdroj MŠK Žilina): "Pre divákov zaujímavý zápas, desať gólov a veľká ofenzivita na oboch stranách, kde sú potom zadné dvierka otvorené o trochu viac. Dnes sme mali dostatok šancí na strelenie ďalších gólov, súper nás, naopak, trestal z takmer každej akcie, čím to bolo napínavé až do konca. Musíme popracovať na lepšom prepínaní do obrany, na kompaktnosti defenzívy, pretože sme pykali aj za drobné nedostatky. V princípe sa však chceme prezentovať takýmto spôsobom hry s veľa šancami, množstvom gólom. Dnes nám pomohli aj chalani z "A"-tímu, musia mať vnútornú motiváciu hrať aj za rezervu. Dnes to ukázali, za čo im ďakujem."

SÚHRN VÝSLEDKOV 1. KOLA II. LIGY 2018/19

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Na záver prvého kola prestrelka v Žiline