II. liga - V sobotu nádielka šiestich zápasov, naživo vysielame duel Skalice s Banskou Bystricou

(Zdroj: MFK Skalica, Autor: MFK Skalica)
Branislav Sarňák|21. júl 2018 o 12:00

BRATISLAVA (SFZ/BRANISLAV SARŇÁK) – V sobotu je na programe šesť zápasov prvého kola nového ročníka II. ligy. Z dnešnej nádielky sme pre fanúšikov pripravili priamy prenos zo zápasu MFK Skalica – MFK Dukla Banská Bystrica, ktorý si budete môcť pozrieť na Futbalnet TV.

V piatok odštartoval nový súťažný ročník druhej najvyššej súťaže duel Lokomotívy Košice s FC Petržalka. Hráči z hlavného mesta sa pred našimi kamerami tešili z výhry 2:1. Aj dnes si môžete pozrieť výkon ďalšieho nováčika. Banskobystričania vycestovali na stretnutie do Skalice. "To, že sa budú vysielať zápasy na internete, je pozitívna správa pre fanúšikov, hráčov i trénerov. Osvedčilo sa to z minulej sezóny," povedal pred zápasom kapitán Dukly Saša Savič, ktorý sa na súboj na Záhorí teší: "Sme radi, že sme opäť o stupienok vyššie. Teší nás aj to, že sa opäť vrátime na Štiavničky. Predošlé roky boli pre futbal v našom meste nešťastné, ale teraz sme sa začali zviechať."
Kontakt s najvyššími slovenskými súťažami hráči Banskej Bystrice nestratili ani v tretej lige. "Sledovali sme výkony a hru tímov vo vyšších súťažiach. Skaličania hrajú kvalitný a aktívny futbal. My sa budeme snažiť proti nim hrať taktiež aktívne a napádať ich. Iná cesta k úspechu nevedie," vravel rodák z Nového Sadu. Na čo si musí dávať pozor so spoluhráčmi pri návrate do II. ligy? "Dôležité je, aby sme zachytili vstup do súťaže. Musíme hrať aktívne a rozvážne od prvej minúty nového ročníka," vyhlásil Savič.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Útočník domácich Michal Jakubek nečaká, že Banská Bystrica pustí u nich kožu lacno. "Je to nováčik, možno sa súper ešte ponesie na minulosezónnej eufórii, bude nevyspytateľný. My však chceme hrať behavo, kombinačne, aby sme potešili oko nášho fanúšika. Myslím si, že Bystričania budú brániť, napádať nás a vyrážať do protiútokov. My sa na to musíme pripraviť a využiť aj to, že hráme doma," rozrozprával sa zakončovateľ Skalice Jakubek, ktorý víta to, že II. ligu môžu sledovať na Futbalnet TV. "Je to dobrý projekt. Veď nie každý sa môže dostať na štadión a pozrieť si druholigový futbal. Teraz si to ľudia budú môcť nájsť na webe. Nič im nemusí ujsť ani z pohodlia domova," uviedol Jakubek.
Dnešný zápas MFK Skalica – MFK Dukla Banská Bystrica s výkopom o 17:30 môžete sledovať na Futbalnet TV!

1. KOLO II. LIGY 2018/19

21.07.2018    o 17.30 h    1. FC Tatran Prešov – ŠK Odeva Lipany
21.07.2018    o 17.30 h    MFK Skalica – MFK Dukla Banská Bystrica
21.07.2018    o 17.30 h    KFC Komárno – MFK Tatran Liptovský Mikuláš
21.07.2018    o 17.30 h    FC ŠTK 1914 Šamorín – Slavoj Trebišov
21.07.2018    o 17.30 h    FK Inter Bratislava – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
21.07.2018    o 19.00 h    FK Poprad – FK Dubnica nad Váhom
22.07.2018    o 17.30 h    MŠK Žilina B – Partizán Bardejov
piatkový výsledok: FC Lokomotíva Košice – FC Petržalka 1:2

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga - V sobotu nádielka šiestich zápasov, naživo vysielame duel Skalice s Banskou Bystricou