Inter si so Šamorínom podelil body za remízu 0:0

(Zdroj: stksamorin.sk, Autor: Tibor Öry)
Peter Cuninka|5. nov 2017 o 10:00

Autor: Matej Kraus

V netradičnom čase už o 13:30 sa predstavil Inter v domácom zápase proti Šamorínu. Išlo o zápas medzi tabuľkovými susedmi, keďže oboch súperov delili v tabuľke len dva body.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Prvý polčas sa začal aktivitou hostí, ktorí mali dve šance, no ani jednu z nich nevyužili. V ďalšom priebehu sme prebrali iniciatívu a v obrovskej šanci bol po prihrávke Prekopa Milton Klooster. V prvom polčase sme sa však do inej výraznejšej šance nedostali a do kabín sa tak odchádzalo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý polčas bol už o niečom inom. Hneď v úvode mal dve pekné šance Klooster, no brankár mu obe tutovky vychytal. Po peknej akcii sa ku strele spoza šesnástky dostal Kochan, ale jeho snaha stroskotala na žrdi bránky hostí. V ďalšom priebehu museli kvôli zraneniam odstúpiť Klooster a Tóth, namiesto ktorých prišli Mance a Špak. Posledné minúty však už gól nepriniesli a oba tímy sa rozišli za stavu 0:0.

FK Inter Bratislava – FC ŠTK 1914 Šamorín 0:0

ŽK: 32. Kochan, 79. Fedor – 72. Šmehyl, 78. Pončák, 86. Juliao

Rozhodovali: Patrik Kmec – Anton Perát, Peter Mihalík,

Divákov: 354

FK Inter Bratislava: Kollár – Tóth (79. P. Špak), Štrba, Petráš (K), Labuda – Elvis Osmani, Baldovský, Kochan – Klooster (72. Armando Mance), Šulc, E. Prekop (61. Fedor).
FC ŠTK 1914 Šamorín: Rožník – Štrbák, Soares, J. Pančík (58. Sabler), Neto, Carvalho, Horváth, Juliao, Pončák (K), Dos Santos, Šmehyl (81. Fuják).

foto: Tibor Öry

ZOSTRIH ZÁPASU FK INTER BRATISLAVA - FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN 0:0

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Inter si so Šamorínom podelil body za remízu 0:0