JOZEF BREZOVSKÝ: KAŽDÝ JEDEN HRÁČ MUSÍ DAŤ ZO SEBA EŠTE VIAC

(Zdroj: Facebook/AS Trenčín, Autor: AST)
Peter Cuninka|15. feb 2018 o 12:50

Autor: Matej Kraus

Včerajšia jasná výhra nad treťoligovou Rovinkou bola premiérou pre nového hlavného trénera "žlto-čiernych" Jozefa Brezovského. Toho výhra určite potešila, avšak sám vie, že stále je čo zlepšovať.

Vo včerajšom prípravnom zápase mali Interisti kvalitný úvod a hneď v 10. minúte strelil gól po peknej kľučkovanej Issu Adekunleho Gabriel Bezák. Neskôr sa ešte trafil Patrik Fedor, ktorý rozvlnil sieť z priameho kopu. V druhom polčase sa trafil aj krajný bek Amir Ben Shimon. Konečnú podobu výsledku (5:0) dal dvoma gólmi Erik Prekop, pre ktorého to boli v prípravnom období prvé presné zásahy.

Nový kouč svojich zverencov po zápase pochválil, no víťazstvo malo byť podľa neho oveľa vyššie. "Včerajší zápas sme odohrali v celku dobrom tempe. Súper nás v obrane veľmi nepreveril a v útočnej fáze sme mohli byť oveľa viac efektívni a streliť viac gólov. Takže na lepšej efektivite a premieňaní šancí musíme popracovať hlavne smerom k jarnej časti, kde bude dôležitý každý jeden gól," hovorí nový lodivod Interu Bratislava.

Tréner "žlto-čiernych" tiež poznamenal, že podľa neho každý jeden hráč vie podať aj oveľa lepší výkon, ako tomu bolo vo včerajšom zápase s Rovinkou. "Každý jeden hráč musí dať v ďalších zápasoch zo seba ešte viac a potom sa to samozrejme prejaví aj na lepšom a kvalitnejšom výkone celého tímu," uzavrel Jozef Brezovský.

Bratislavský Inter bude mať ďalšiu šancu predviesť sa už túto sobotu, keď doma privíta ŠK Tomášov, duel má výkop o 14:00 hod.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»JOZEF BREZOVSKÝ: KAŽDÝ JEDEN HRÁČ MUSÍ DAŤ ZO SEBA EŠTE VIAC