Liptovský Mikuláš proti nováčikovi z Komárna víťazne

(Zdroj: mfktatran.sk, Autor: mfk tatran lm)
Peter Cuninka|10. sep 2017 o 09:40

Autor: Stanislava Piatková

Liptovský Mikuláš v historicky prvom meraní síl zvíťazil nad nováčikom z Komárna 4:1, dvoma presnými zásahmi dal o sebe vedieť Dragan Andrić.

7. kolo 2. liga:

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – KFC Komárno 4:1 (2:1)

Góly: 14. Kucharčík (11 m), 19. D. Andrić, 51. Staš, 56. D. Andrić - 36. Moďoroši

ŽK: 40. Otruba, 79. S. Andrić, 86. Ondrek – 14. Podlucký, 41. Sekulič, 87. Morócz

Rozhodcovia: Kačenga - Perát, Poracký

Divákov: 300

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Očenáš, Papaj (72. Kapláň), S. Andrić, Staš, Líšivka (K), Kotora, D. Andrić (79. Laco), Kucharčík, Otruba (67. Thomka), Ondrek

KFC Komárno: Tomaš – Podlucký (K), Sekulić (63. Mendez), Morócz, Janček (70. Huszty), Moďoroši, Kuruc, Bilyk, Hovsepyan, Matić, Špak

(Zdroj: mfktatran.sk, Autor: mfk tatran lm)

V 7. kole druhej najvyššej futbalovej súťaže pricestoval do Liptovského Mikuláša nováčik z Komárna. Domáci vstúpili do zápasu od začiatku útočne a nenechali súpera zobrať si loptu. V 15. minúte Dragan Andrić vkľučkoval pred bránu Tomaša, kde bol stiahnutý jedným z Komárčanov. Hlavný rozhodca teda nariadil pokutový kop, ktorý Kucharčík nemal problém premeniť. O štyri minúty neskôr vysunuli Mikulášania pred bránu D. Andrića, ktorý osamotený prekonal brankára súpera. Mikulášania sa uspokojili s náskokom, súper si teda začal vytvárať niekoľko šancí. Znížiť skóre zápasu sa podarilo hosťom v 37. minúte, keď Kuruc našiel krížnou prihrávkou pred bránou Moďorošiho. Do konca polčasu sa už stav nemenil aj napriek ďalším pokusom hráčov Komárna.

(Zdroj: mfktatran.sk, Autor: mfk tatran lm)

Do druhého polčasu lepšie vstúpili Mikulášania, keď v 51. minúte Papaj vošiel k bráne po pravej strane, Otruba na prihrávku nedotiahol. Lopta však sadla na „ľavačku“ Stašovi, ktorý neváhal a poslal ju za Tomašov chrbát. O šesť minút zvýšili Mikulášania na rozdiel troch gólov, keď loptu hlavičkoval do brány opäť Dragan Andrić. Domáci skúšali pozornosť brankára Tomaša naďalej, no žiaľ bezúspešne. Do konca stretnutia diváci videli pekný futbal na oboch stranách, avšak ani jednému mužstvu sa streliť gól nepodarilo. Mikulášania si tak do tabuľky pripísali dôležité tri body.

(Zdroj: mfktatran.sk, Autor: mfk tatran lm)

Hlasy trénerov:

Peter Zelenský (tréner KFC Komárno) zhodnotil zápas takto: "Robíme v defenzíve veľké chyby a preto potom pykáme. My urobíme 2 – 3 chyby a z každej dostaneme gól. Tá naša hra dopredu má ešte hlavu a pätu, ale stále nás trápi hra dozadu. Ak budeme naďalej takto hrať, jednoducho budeme mať stále problémy."

Jozef Šino (tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš) bol s výkonom svojich zverencov spokojný: "Cieľom zápasu bolo vyhrať, pretože chceme byť na špici tabuľky. Do zápasu sme vstúpili dobre, ten inkasovaný gól nás trochu pribrzdil. Mali sme problémy, dal sme dolu nohu z plynu. Povedali sme si cez polčas, že už nemôžeme inkasovať, naopak musíme nejaké góly pridať. Nebolo to ľahké víťazstvo."

foto: LM

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Liptovský Mikuláš proti nováčikovi z Komárna víťazne