Na Spiš s cieľom bodovať

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)
Peter Cuninka|7. sep 2017 o 16:25

Autor: Matej Kraus

Po domácej výhre nad Pohroním (2:1) sa predstavíme opäť na štadióne súpera. Do cesty sa nám postaví súper zo Spišskej Novej Vsi, ktorý sa doma predstaví po dlhšej pauze.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Spišská Nová Ves nehrala v tejto sezóne ešte domáci zápas, pretože jej rekonštruovali štadión. Zápas s Interom tak bude pre nich prvým domácim v tejto sezóne a hráči aj diváci sa už na domáci návrat určite veľmi tešia. Spišská Nová Ves má po 6. kole na svojom konte 5 bodov a skóre 6:12, avšak po poslednej prehre s Popradom (1:3) sa Spišiaci v tabuľke posunuli na zostupové 13. miesto. Domáci tak budú mať o motiváciu postarané a za podpory svojich fanúšikov budú chcieť Interu zápas čo najviac znepríjemniť a po šiestich zápasoch vonku si pripísať prvé domáce body. Interisti však určite nepôjdu do zápasu odovzdane. Posledný zápas s Pohroním rozhodli v nadstavenom čase, čo im dodalo veľa pozitívnej energie do ďalších bojov a len to zvýraznilo fakt, že zo Stupavy sa budú v tejto sezóne brať body len veľmi ťažko.

Vonku je to o niečom inom. Na štadiónoch súperov sme ešte bodovať nedokázali, keď sme postupne podľahli Žiline B. Lokomotíve Košice a naposledy nám ušlo aj dvojgólové vedenie v Liptovskom Mikuláši. Žltočierna družina však pôjde do zápasu s jasným cieľom – priniesť prvé body zo súperovho ihriska.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Na Spiš s cieľom bodovať