O víťazstve Interu nad Pohroním rozhodol Baldovský

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)
Peter Cuninka|3. sep 2017 o 14:10

Autor: Matej Kraus

Žltočierna družina sa v 6. kole druhej najvyššej súťaže postavila súperovi FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Všetci očakávali ťažký zápas, čo sa nakoniec aj potvrdilo. Našťastie s dobrým koncom pre Inter Bratislava.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Úvod zápasu bol obojstranne opatrný, no väčšie šance si vytvárali hostia z Pohronia. Najväčšiu príležitosť v prvom polčase zmaril stopér Aďo Štrba, ktorý vykopol loptu z bránkovej čiary. Interisti sa snažili hroziť hlavne strelami zo stredných vzdialeností, no žiadna sa neujala. Polčas tak skončil bez gólov 0:0.
Druhý polčas bol na šance o mnoho bohatší. “Žltočierni” prebrali iniciatívu a v úvode sa dostali do šancí. Obroské príležitosti nepremenil strelec minulých zápasov Erik Prekop, keď najskôr netrafil loptu z voleja do odkrytej brány hostí a potom zo sľubnej pozície napálil iba bočnú sieť. Gólová radosť Interistov mohla naplo vytrysknúť až v 61. minúte, kedy po dobrom nábehu do pokutového územia otvoril skóre Armando Mance. Radosť nám však už o sedem minút neskôr zobral Pelegríni, ktorý premenil pokutový kop nariadený po faule Kollára. Hráči Interu sa však nevzdali a ešte viac zvýšili aktivitu. Odmenou im bol v 91. minúte gól aktívneho Mária Baldovského, ktorý zvnútra šestnástky napálil loptu do siete a zabezpečil tak tri body pre Inter.

FK INTER BRATISLAVA – FK POHRONIE ŽIAR NAD HRONOM DOLNÁ ŽDAŇA 2:1 (0:0)

Góly: 61. Mance, 90+1. Baldovský – 68. Pelegríni (11 m).

ŽK: 67. Kollár, 90. Šulc – 90. Sojka

Rozhodoval: Jurenka

Divákov: 503

Zostavy:
FK INTER: Kollár – Tóth, Štrba, Petráš (K), Labuda – Baldovský, Elvis Osmani, Kochan – Šulc, Mance (79. Milton Klooster), E. Prekop (65. Fedor). 
FK POHRONIE: Urminský – Župa, Nosko, Pittner (65. Lipták), Prikryl, Pelegríni (K) (79. Sekereš), Frimmel, Garaj, Paraj, Sojka, Blahút (54. Pavúk).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»O víťazstve Interu nad Pohroním rozhodol Baldovský