Ofenzívny búrlivák Interu - Jakub Šulc

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)
Peter Cuninka|24. okt 2017 o 10:25

Autor: Matej Kraus

Jakub prišiel do Interu počas minulej sezóny a hneď sa mu podarilo streliť 23 gólov a získať majstrovský titul. Na trávniku je s číslom 23 neprehliadnuteľný. Buď je to kvôli kvalitnej ofenzívnej práci alebo búrlivými reakciami na každý jeden (ne)odpískaný zákrok. Aj taký je tohtosezónny štvorgólový strelec Jakub Šulc.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Jakub v minulosti pôsobil v rezervnom tíme Spartaka Trnava a v rôznych tímoch z nižších líg v Rakúsku. Do Interu prišiel počas leta 2016 z Mattersburgu II a ako sám hovorí, príchod k "žltočiernym" neľutuje, "Zatiaľ ho hodnotím len pozitívne. Hneď ako som prišiel, tak sa nám podarilo postúpiť do 2. ligy, takže super."

Jakub má povahu búrliváka, ktorý veľmi často komunikuje s rozhodcami alebo hráčmi súpera, no jeho hlavnou úlohou je strieľať a pripravovať góly, jeho cieľe do tejto sezóny sú preto jasné, "Mojím hlavným cieľom je pomáhať mužstvu k dobrým výsledkom a tiež by som sa chcel v každej sezóne futbalovo niekam posunúť. Čo sa týka ambícií celého tímu, pred sezónou sme si povedali, že v druhej lige nechceme hrať žiadne druhé husle a hrať pre diváka atraktívny futbal."

Každý jeden profesionálny futbalista sa už určite zamýšlal nad tým, čím by bol, ak by nehral futbal, "Úplne od malička som chcel byť futbalista, takže žiadne iné vysnívané zamestnanie nemám. Dúfam, že sa futbalovo budem posúvať a keď raz skončím, tak sa nebudem musieť zamýšlať, kde a ako budem pracovať. Ale ak by som si mal nejakú prácu zvoliť, tak chcem, aby to bola práca s ľuďmi."

Samozrejme Kubovi prajeme, aby sa mu v sezóne darilo a pomohol Interu dostať sa tam, kam patrí - do 1. ligy!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Ofenzívny búrlivák Interu - Jakub Šulc