Predĺži Inter víťaznú sériu na tri zápasy?

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)
Peter Cuninka|21. sep 2017 o 12:20

Autor: Matej Kraus

Po domácej výhre nad Zvolenom (3:1) ide Inter opäť na štadión súpera. Zápasy vonku „žltočiernym“ v tejto sezóne príliš nejdú a zo všetkých štyroch doterajších duelov sa vrátili bodovo naprázdno. Zmeniť to však budú chcieť na trávniku silného Popradu.

(Zdroj: fkinterbratislava.sk, Autor: fkib)

Poprad sa v tejto sezóne prezentuje ofenzívnym futbalom a netají sa ambíciami postúpiť do Fortuna ligy. Najväčšími persónami v tíme Popradu sú nepochybne bývalí slovenskí reprezentanti a účastníci MS 2010 v Južnej Afrike Stanislav Šesták a Kamil Kopúnek. Podtatrancom sa však výsledkovo nedarí úplne podľa jeho predstáv. Prehry na trávnikoch Zvolena a Bardejova boli pre popradský tím veľkými stratami a tak im po 8. kole patrí iba 6. miesto so ziskom 14 bodov. Poprad sa však začal v posledných dvoch zápasoch výsledkovo preberať, keď najskôr v Slovnaft Cupe sfúkol Spartak Vysoká nad Kysucou 5:0 a v poslednom siedmom kole potupil béčko Podbrezovej 6:0.

Interistov tak nebude čakať vôbec ľahká úloha, no „žltočierni“ sú ako vždy odhodlaní a pripravení bojovať o body v každom jednom zápase. Poprad aj Inter sa prezentujú otvorenejším štýlom futbalu, čo by Interu mohlo vyhovovať. Väčšina doterajších súperov hrala proti Interu veľmi defenzívne a „žltočierni“ dostávali góly hlavne z rýchlych brejkov. Teraz to vyzerá tak, že sa Interu postaví súper, ktorý bude chcieť hrať otvorený futbal. Je možné, že sa dočkáme podobného zápasu ako v 1. kole na pôde Žiliny „B“, kde mali hráči na oboch stranách veľa priestoru na ofenzívne akcie. Interistom zostáva už len veriť, že zápas skončí inak ako všetky doterajšie duely na trávnikoch súpera a konečne si tak do tabuľky pripíše prvé body z vonku.

Zápas sa hrá v sobotu o 19:00 v Národnom tréningovom centre SFZ, kde hráva Poprad svoje domáce stretnutia.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Predĺži Inter víťaznú sériu na tri zápasy?