Premiestni sa na zámorské štadióny s live stream NHL od DOXXbet (PR text)

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: TASR/The Canadian Press via AP)
DOXXbet|1. dec 2023 o 12:00

Stávkovka DOXXbet v mobilnej aplikácii sprístupnila live stream zápasov NHL.

Stávkovka DOXXbet je bezpochyby jedným z lídrov v segmente online zábavy na slovenskom trhu. Neustále prichádza s novinkami a inováciami, ktoré prinášajú tú najlepšiu zábavu a radosť z hry. Tentokrát pre svojich klientov na webe a v mobilnej aplikácii sprístupnila live stream zápasov NHL.

Vďaka tejto funkcii sa tipéri môžu premiestniť na top hokejové zápasy ligy a pravidelne prežívať intenzívnu zábavu počas duelov zámorských tímov. Odteraz tipovanie prestížnej NHL aj so slovenskými hokejovými hviezdami získava tie správne grády.

Tatar, Fehérváry, Slafkovský či Ružička z Calgary Flames, v novom ročníku NHL štartovalo päť slovenských hokejistov. Chcete zistiť, ktorý z nich si na konto najbližšie pripíše ďalšie body?

V aplikácii DOXXbet a tiež na webe bettingovky sa pri live tipovaní zámorskej ligy zobrazí ikona TV - live streamu. Stačí na ňu kliknúť a okamžite sa vám otvorí live stream vybraného zápasu. Dostať sa do centra diania je teraz vďaka DOXXbet veľmi jednoduché.

(Autor: DOXXbet)

Sledujte live stream NHL a vyburcujte náladu na štadiónoch v USA a Kanade. Tipujte live na vašich favoritov a zistite kto si odnesie Stanley cup túto sezónu.

DOXXbet je výhra

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Premiestni sa na zámorské štadióny s live stream NHL od DOXXbet (PR text)