SLOVENSKO 17: GÓL STRELCA NESTAČIL ANI NA REMÍZU

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|12. feb 2018 o 19:35

LA MANGA (SFZ/mh) - Posledný zápas na turnaji v La Mange "sokolíci" prehrali s Maďarskom 1:2.

V upršanom počasí nestačil ani solídny výkon, jeden gól z pokutového kopu nestačil ani na remízu, pretože ďalšie šance Gembického, Strelca či Iľka zostali nevyužité. Prvý gól dostali Slováci po priamom kope, za chrbát brankára Reháka prešla prízemná strela. Potom prevzali opraty zápasu "sokolíci", spomínané šance však nepremenili. V druhom polčase prišiel faul na Strelca, sám faulovaný hráč premenil penaltu a zaznamenal svoj tretí gól na turnaji. Lenže remíza, ktorá by zápasu svedčala, sa však nezrodila, pretože Maďari dvanásť minút pred koncom zápasu využili neorganizovanosť v slovenskej defenzíve a po centri z pravej strany si Dolinský zrazil loptu do vlastnej siete. Napriek snahe si Slováci už žiadny veľký tlak nevytvorili, prehra tak znamenala konečné 3. miesto na turnaji. Posledný zápas turnaja Švédsko - Nórsko sa začal o 17:00 hod.

MAĎARSKO 17 – SLOVENSKO 17 2:1 (1:0)
Góly: 11. Nyari, 68. vlastný Dolinský - 53. z 11 m Strelec.
ŽK: Mesík.
D: 100
Slovensko 17: Rehák - Tandara (55. Goljan), Dolinský, Mesík, Tóth - Iľko, Pokorný (41. Dopater), Lavrinčík (75. Letenay) - Strelec, Gembický (53. Bernát).

Hlas po zápase:
Samuel Slovák (tréner Slovenska 17): "Počas celého zápasu sme si vytvorili dostatok šancí, ktoré sme však nepremenili, preto sme prehrali s dobrým súperom. Chlapci bojovali, pristúpili k zápasu veľmi dobre, boli však málo efektívni, chýbalo nám aj trochu šťastia."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»SLOVENSKO 17: GÓL STRELCA NESTAČIL ANI NA REMÍZU