SR 17: V MINSKU PREHRA V PRVOM ZÁPASE TURNAJA, ODKAZ MURCKOVI

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|21. jan 2018 o 19:30

MINSK (SFZ/mh) - V prvom zápase na turnaji Development Cup v Minsku prehrala reprezentačná sedemnástka s Islandom 0:1.

Ešte pred začiatkom zápasu poslali povzbudzujúci odkaz kamarátovi, členovi reprezentačného tímu do 19 rokov Martinovi Murckovi, ktorý sa zotavuje z ťažkej autonehody.

V úvode boli sokolíci lepší, nevyužili však šance Beköa, Strelca či Vasiľa. Keď sa Islanďania vymanili z defenzívy, v 24. min Gunnarssonom gólovo udreli. V druhom polčase tempo hry upadlo, ozajstných príležitostí bolo na oboch stranách málo, Severania si tak náskok udržali až do konca. Najbližší zápas odohrá tím kapitána Buriana (číslo 13) v utorok 23. januára o 12:15 SEČ proti Rusku.

Slovensko 17 - Island 17 0:1 (0:1)
Gól: 24. Gunnarsson.
ŽK: Pokorný.
Slovensko 17: Rehák - Strákoš, Mesík, Ondrej, Burian - Pokorný, Begala - Vasiľ (52. Iľko), Dopater (64. Letenay), Bekö (75. Gembický) - Strelec.

Hlas po zápase:

SAMUEL SLOVÁK (tréner Slovenska 17): "Na chlapcoch je jasne vidieť, že sú v plnej príprave, chýba im jemná technika a koordinácia. Island nebol lepším tímom, v podstate využil jednu šancu, kým my sme tri príležitosti premárnili, opäť nás dobehla nedostatočná efektivita. Tento turnaj nám padol vhod, pretože hráme s kvalitnými súpermi, s ktorými by sme sa v domácom prostredí v tomto období určite nestretli."

Druhý zápas: Izrael - Rusko 2:0

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»SR 17: V MINSKU PREHRA V PRVOM ZÁPASE TURNAJA, ODKAZ MURCKOVI