Súboj Bardejova so Sereďou bez gólov

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)
Peter Cuninka|8. okt 2017 o 09:15

Autor: Peter Cingel

Partizán Bardejov - ŠKF Sereď 0:0

ŽK: M. Jacko, Grohoľ, Gruca, Didik, Andraščík – Baša, Mečiar, A. Morong, Djiby Ba, Mészáros

Divákov: 325

Rozhodovali: Chromý – Chládek, Smolíková

Partizán: Gmitter – M. Jacko, Berežný (52. Pangrác-Piter), Grohoľ, Belunek, Gruca (70. Góra), Staš, Didik, Andraščík (K), Hamuľak, Staško.

ŠKF Sereď: Maťašovský – Baša, Mečiar, Bilas, Laura (70. Mészáros), Milunovič, Loduha, A. Morong, Richnák (87. R. Bartoš), Djiby Ba, Ľ. Michalík.

Futbal akosi neláka a tak do Bardejova sa prišlo, na kvalitného súpera z popredných miest druholigovej tabuľky, pozrieť len niečo vyše tristo divákov. Tí videli dobré individuálne výkony i niekoľko šancí. Pravdou je, že viac ich mali hostia a tí boli aj usilovnejší v zakončení. Napriek tomu, že sa nehralo príliš tvrdo hlavný rozhodca Chromý ukázal až desať žltých kariet. V každom mužstve sa karta ušla piatim hráčom. Po skončení zápasu boli so ziskom bodu spokojní obaja tréneri, aj keď Kužma i Gašparík, pred jeho začiatkom plánovali získať tri.

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)

Bardejovčania už tri kolá nevyhrali a tréner Kužma hovoril o problémoch so zostavou: "Vedeli sme, že budú hrať dve mužstvá, ktoré na tom nie sú tak isto, jedno vyhráva, druhé prehráva. Nikdy sme o tom nehovorili, ale mali sme posledné tri týždne veľké problémy. Stačí sa pozrieť na zostavy. Oproti poslednému zápasu sa zmenilo sedem mien. Aj dnes Berežný a Gruca hrali len toľko, koľko mohli. Chýbali nám Ivanko Macej a Szczepanski. Máme dlhodobé problémy." Naopak tréner ŠKF Sereď Gašparík svojim hráčom pred zápasom veril: "Každý zápas ideme vyhrať. Záleží od súpera, čo nám dovolí. Mali sme niekoľko dobrých príležitostí aspoň jednu sme mali premeniť."

Aj Kužma však napriek zraneniam a vírusovým ochoreniam v kádri Partizána dúfal, že Partizán konečne preruší nepríjemnú trojzápasovú sériu bez zisku bodu: "Chceli sme sa čo najlepšie pripraviť a získať tri body. Bolo ťažko, ale ak by sme lepšie riešili herné situácie mohli sme dosiahnuť lepší výsledok."

Po zápase bol bardejovský kormidelník spokojný aj so ziskom bodu: "Hovorí sa ak nemožno vyhrať je treba remizovať. Musíme to prijať a ísť ďalej. Čoraz viac hráčov sa po zraneniach vracia. Bude to dobré."

(Zdroj: partizanbj.sk, Autor: Partizán Bardejov)

V závere zápasu mohol o troch bodoch pre Sereď rozhodnúť Adam Morong. Našťastie pre domácich príležitosť nevyužil. M. Gašparík: "Mali sme niekoľko dobrých príležitostí aspoň jednu sme mali premeniť. Morong sa dostáva do šancí pravidelne, minule premenil, dnes tá lopta skákala, nebola ideálna, netrafil to dobre, to isté Mészáros. Chce to väčší dôraz."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Súboj Bardejova so Sereďou bez gólov