TIPOS III. LIGA: NENECHAJTE SI UJSŤ ŠLÁGER SKUPINY VÝCHOD FK KOŠICE - STROPKOV

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|1. jún 2018 o 17:57

BRATISLAVA (SFZ/brs) – Ani tento víkend neprídete o jeden zo šlágrov III. ligy. Tentokrát vám Futbalnet TV prinesie zápas zo skupiny Východ a bude to meranie síl Vyšného Opátskeho / FK Košice so Stropkovom. Výkop je v sobotu o 17:00 hod. Trénerom Vyšnoopátčanov je Miroslav Sovič, ktorý počas kariéry hral za Banskú Bystricu či 1. FC Košice. Na obrázku je s číslom 22 z jeho čias v Dukle.

Domáci tím TJ FK Vyšné Opátske / FK Košice je na druhom mieste, so stratou štyroch bodov na prvé Lipany. Stropkov je s rovnakou stratou, ale horším skóre na štvrtej priečke. "Pravdupovediac, pred začiatkom jari som dúfal, že v tomto okamihu budeme mať viac bodov na konte, ako teraz máme. Po zimnej pauze sme však niečo postrácali. Veril som, že ak tento zápas so Stropkovom vyhráme, následne by sme sa posunuli na prvú priečku a potom by sme si ju do konca ročníka už ustrážili," povedal pre futbalsfz.sk tréner Vyšného Opátskeho / FK Košice Miroslav Sovič.

(Zdroj: TASR, Autor: TASR)

Na jeseň sa tieto dva tímy rozišli remízou 1:1. Ak chcú však ešte teoreticky vytvárať tlak na Lipany a postupovú pozíciu, tak nerozhodný výsledok ich môže definitívne odpísať z boja o postup do II. ligy. "Máme káder, ktorý dokáže vnútiť súperovi svoju hru. Je rozdiel, samozrejme, hrať doma a vonku. Ale na to sa teraz nepozeráme, lebo v sobotu chceme vyhrať. Verím, že to bude dobrý zápas, padne veľa gólov a bude sa páčiť aj fanúšikom," zaprial si Sovič.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Meno trénera Vyšného Opátskeho / FK Košice je určite známe futbalovým fanúšikom. Veď Miroslav Sovič počas kariéry hrával najvyššiu súťaž za Banskú Bystricu či za 1. FC Košice, s ktorými sa dokonca v sezóne 1997/98 prebojoval do základnej skupiny Ligy majstrov. "Je to super, že sa vysiela tretia liga. Ako bývalý hráč Banskej Bystrice som si pozrel jej zápas s Rimavskou Sobotou. Teší ma, že Banskobystričania sa dávajú dokopy a v budúcej sezóne budú v druhej lige. Videl som aj minulý víkend zápas Stropkova s Lipanami. Veď so Stropkovom hráme teraz, tak som chcel vidieť, ako hrajú," zakončil Sovič. Zápas Vyšné Opátske / FK Košice - Stropkov si môžete v sobotu od 17:00 hod. pozrieť TU!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»TIPOS III. LIGA: NENECHAJTE SI UJSŤ ŠLÁGER SKUPINY VÝCHOD FK KOŠICE - STROPKOV