TIPOS III. LIGA: NENECHAJTE SI UJSŤ ZÁPAS FC PETRŽALKA – DEVÍNSKA NOVÁ VES A POSTUPOVÉ OSLAVY

(Zdroj: FB/FC Petržalka, Autor: FB/FC Petržalka)
Peter Cuninka|8. jún 2018 o 18:43

BRATISLAVA (SFZ/BRANISLAV SARŇÁK) - Ani tento víkend nebude chýbať na Futbalnet TV priamy prenos z TIPOS III. ligy. Tentoraz sme vybrali zápas posledného 30. kola skupiny Bratislava FC Petržalka – Lokomotíva Devínska Nová Ves. Výkop duelu je na programe v sobotu 9. júna o 17:30 hod.

O víťazovi a postupujúcom z tejto súťaže do II. ligy sa definitívne rozhodlo už po uplynulom kole. Pred posledným zápasom ročníka majú Petržalčania nedostihnuteľný päťbodový náskok. V sobotnom stretnutí však hráčom niekdajšieho prvoligistu motivácia istotne chýbať nebude. "Špecálne motivovať hráčov nemusím. Chalani vedia, že nás čaká posledné kolo a aj v ňom musia byť koncentrovaní a motivovaní. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že hráči sa na takýto zápas tešia. Verím, že chalani budú mať radosť z hry a budú lietať po ihrisku. Veď už z nich opadol tlak a stres. Nech sa bavia futbalom," zaželal svojim zverencom tréner FC Petržalka Balázs Borbély. Jeho zverenci v aktuálnom ročníku v doterajších 29 kolách prehrali len jeden zápas a štyri razy remizovali. "Samozrejme, chceme, aby sa hráči rozlúčili so sezónou výhrou. Verím, že chlapci predvedú aj teraz zodpovedný výkon," povedal pre futbalsfz.sk Borbély.

(Zdroj: FB/FC Petržalka, Autor: FB/FC Petržalka)

Fanúšikovia nášho historicky druhého zástupcu v Lige majstrov (FC Petržalka hrala LM v sezóne 2005/06 – pozn.) ukázali, že svoj klub chodia povzbudzovať, aj keď nehrá v najvyššej súťaži. V tejto sezóne bolo doposiaľ na domáce duely zvedavých priemerne 892 priaznivcov. "Návštevy, aké sú u nás, naozaj, nie sú obvyklé na takejto úrovni. Mám radosť z týchto fanúšikov a za podporu im patrí veľké ďakujem. Vážime si to! Diváci chodili na naše stretnutia radi, veď videli kvalitný futbal a dobré výkony. Pozývam ich aj teraz na posledný zápas sezóny, nech spolu oslávime postup do druhej ligy," vravel Borbély.

(Zdroj: FB/FC Petržalka, Autor: FB/FC Petržalka)

Pri rozlúčke Petržalky s III. ligou budú jej súperom hráči Devínskej Novej Vsi. "Želám si, aby ľudia videli pekný futbal. Súperom po zápase poblahoželáme k postupu, ale na ihrisku nič nechceme podceniť a budeme sa snažiť pobiť o čo najlepší výsledok," vyhlásil kouč Devínskej Novej Vsi Jozef Balog, ktorý kvituje projekt vysielania treťoligových zápasov na webe. "Projekt je super, ľudia môžu konečne popri najvyššej súťaži vidieť aj duely tretej ligy. Veď aj na našej úrovni sú kvalitné zápasy a dobrí hráči. Pre chalanov je vysielanie duelov naživo ďalšou motiváciou, aby si siahli na dno síl a predviedli čo najlepší výkon," uviedol Balog.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Kamery Futbalnet TV nebudú pri petržalských postupových oslavách chýbať. Sobotný duel s výkopom o 17:30 hod. si môžete pozrieť TU! "Som rád, že sa medializuje aj futbal na treťoligovej úrovni. Povzbudivé je, že aj diváci majú o to záujem. Sme radi, že nás budete opäť vysielať a že si náš výkon budú môcť pozrieť ľudia aj v iných častiach Slovenska," dodal na záver Borbély.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»TIPOS III. LIGA: NENECHAJTE SI UJSŤ ZÁPAS FC PETRŽALKA – DEVÍNSKA NOVÁ VES A POSTUPOVÉ OSLAVY