Toto sme tu ešte nemali: Žreb Slovnaft Cupu na čerpacej stanici

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Marek Svátek|26. okt 2017 o 00:00

31.10. o 12:00 naživo na TV 213 a na futbalnet.sk

Chystajú sa novinky
Slovnaft Cup
prináša každoročne mnohé prekvapenia. Už dávno v ňom neplatí, že do ďalšieho kola postupujú väčšinou papieroví favoriti. Aj preto táto súťaž získava na atraktivite. Hlavný partner Slovnaft v spolupráci so SFZ rastúcu popularitu pohára maximálne podporujú a pred žrebom štvrťfinále prichádzajú s viacerými novinkami.

Žreb v priamom prenose
Futbaloví fanúšikovia si počas jesene už zvykli, že viaceré zápasy boli prenášané v priamych prenosoch. A to nie len prostredníctvom internetových streamov, ale aj na obrazovkách TV 213. Prvýkrát v histórii sa ale stane, že naživo bude v televízii odvysielaný aj žreb súťaže. "Už pri osemfinále sme divákom priniesli priamy prenos prostredníctvom internetu. Táto akcia sa stretla s pozitívnymi ohlasmi. Preto sme oslovili televíziu 213 a štvrťfinálové dvojice sa budú ťahať z osudia aj na tomto športovom programe," uviedol Jaroslav Šišolák, marketingový riaditeľ SFZ. René Stern, šéfredaktor TV 213 dopĺňa: "Keďže v novej sezóne televízia 213 vysiela aj zápasy Slovnaft Cupu, v spolupráci so SFZ a Slovnaftom sme sa rozhodli, že ho zatraktívnime aj priamym prenosom zo žrebu. Myslím si, že takéto niečo ešte v našich končinách nikto nerobil. Som rád, že budeme prví. Žreby rôznych európskych či svetových súťaží bývajú veľmi atraktívne. Skúsime niečo v skromnejšom vydaní vymyslieť aj na podporu domáceho pohára."

Toto sme tu ešte nemali: Žreb na čerpacej stanici
Ďalšou novinkou bude, že žreb sa neuskutoční v priestoroch SFZ, ale historicky prvýkrát na "čerpačke". Novovybudovaná stanica na Prístavnej ulici v Bratislave je na takýto akt určite ako stvorená. "Už samotné dejisko žrebu je veľmi atypické, netradičné a tým zároveň veľmi zaujímavé. Na čerpacej stanici sa ešte futbalové guličky neotvárali. Verím, že sa nám podarí dostať na miesto činu aj zaujímavých hostí, zástupcov zainteresovaných klubov a zo žrebu Slovnaft Cupu bude zaujímavá šou," doplnil René Stern. V rámci žrebovania budú do priestorov novej stanice pozvaní aj zástupcovia pohárovo aktívnych klubov. Do elitnej osmičky sa prebojovali Poprad, Borčice, Liptovský Mikuláš, Dunajská Streda, Žilina, Trnava, Slovan a Ružomberok.

ŽREB ŠTVRŤFINÁLE SLOVNAFT CUPU: 31. OKTÓBRA O 12:00 HOD. NA TV 213 A NA FUTBALNET.SK

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Toto sme tu ešte nemali: Žreb Slovnaft Cupu na čerpacej stanici