UŽ DNES V TRNAVE: VEĽKÁ KNIHA EMÓCIÍ - HRÁČOV, TRÉNEROV, FANÚŠIKOV

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|12. nov 2017 o 14:30

BRATISLAVA (SFZ) – Veľká kniha emócií – to je titul publikácie, ktorá sa už čoskoro dostane na pulty slovenských kníhkupectiev.

Kľúčovým slovom pre jej obsah je futbal, sprievodnými kvalifikácia MS 2018, slovenská reprezentácia, hráči, tréneri a fanúšikovia. Autor fotografií Peter Šurík vybral celkom 920 emotívnych záberov, zachytávajúcich zaujímavé okamihy na tribúnach i na ihriskách, zo štadiónov, letísk i miest, kde sa hralo. Zobrazení sú všetci slovenskí reprezentanti, ktorí zasiahli do bojov o šampionát v Rusku, ale aj do 3000 futbalových priaznivcov, fandiacich sokolom, aj ich súperom.
"Bolo mi poteším byť jedným z vás, fanúšikov a fandiť našim chlapcom, cítiť ich aj našu radosť, ukazovať spoločnú hrdosť, vnímať túžbu víťaziť. Rovnako ma tešilo zachytávať dravosť, snahu, odhodlanie a futbalové umenie hráčov na ihrisku, ako aj všetky emócie, ktoré vám futbal počas posledného obdobia prinášal. Budem rád, ak vám táto kniha poslúži ako spomienka na krásne futbalové obdobie," napísal v závere knihy jej autor.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Fakty o knihe: plnofarebná, formát 300 x 210 mm, 160-gramový papier, 160 strán, profily hráčov, aj ich vyjadrenia k tomu, čo im zápasy kvalifikácie o svetový šampionát dali a čo vzali. Ak niekde ale platí, že jedna fotografia je za päťdesiat slov, tak je to práve v tejto knihe. "Vážime si priazeň našich fanúšikov, prítomnosť a podporu každého jedného priaznivca. Táto kniha je jeden zo spôsobov poďakovania za súdržnosť slovenských fanúšikov a slovenskej futbalovej reprezentácie," povedala riaditeľka PR oddelenia SFZ Monika Jurigová.

Prvým krokom na verejnosť pre túto výnimočnú knihu je AUTOGRAMIÁDA, ktorá ju symbolicky vyprevadí na priamu cestu fanúšikom. Koná sa DNES, teda v nedeľu 12. novembra v nákupnom centre City Aréna v Trnave o 17:00 pred kníhkupectvom Panta Rhei. Akciu moderuje Tomáš "Tomaggio" Kadlec, krstnými otcami sú...

Ale všetko neprezradíme, príďte sa pozrieť a kúpiť si knihu, jej cena je 19,80 EUR.

Kniha je samozrejme dostupná už aj v eshop.futbalsfz.sk

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»UŽ DNES V TRNAVE: VEĽKÁ KNIHA EMÓCIÍ - HRÁČOV, TRÉNEROV, FANÚŠIKOV