VYCHUTNAJTE SI PRIAMY PRENOS ŠLÁGRA TIPOS III. LIGY STRED MEDZI BANSKOU BYSTRICOU A RIMAVSKOU SOBOTOU

(Zdroj: FB/MFK Dukla Banská Bystrica, Autor: MFK Dukla Banská Bystrica)
Peter Cuninka|12. máj 2018 o 17:05

BRATISLAVA (SFZ/BRANISLAV SARŇÁK) – V TIPOS III. lige Stred sa chystá v nedeľu 13. mája 2018 od 10.30 hod. veľký šláger. V súboji niekdajších prvoligistov privíta prvá Banská Bystrica druhú Rimavskú Sobotu. Zápasu dodáva náboj aj to, že obaja si chcú pripísať tri body, lebo pokukujú po postupe do druhej ligy. Toto stretnutie si môžete vychutnať aj vy z pohodlia domova, priamy prenos bude vysielať Futbalnet TV.

Tréner Banskobystričanov Dušan Tóth vidí prínos vysielania TIPOS III. ligy aj pre ich remeslo. "Je to zaujímavé pre fanúšikov, ktorí nemôžu ísť z nejakého dôvodu na zápas. Ja som to zistil minulý týždeň, že sa to vysiela a je to dobré aj pre nás trénerov. Môžeme si pozrieť aj hru iných súperov," vravel Tóth, ktorého v pozitívnom zmysle doplnil aj športový riaditeľ Rimavskej Soboty Atilla Domík: "Celý projekt vnímam veľmi pozitívne. Treba ľuďom ukázať, že aj v tretej lige sú dobré zápasy a výborní futbalisti. Veríme, že aj prostredníctvom týchto priamych prenosov prilákame viac ľudí na štadióny."

(Zdroj: FB/MFK Dukla Banská Bystrica, Autor: MFK Dukla Banská Bystrica)

Tóth pred jarnou časťou vyhlásil, že by chcel s Banskobystričanmi vyhrať ligu a postúpiť. "Ideme od zápasu k zápasu. Cieľ je čo najčastejšie bodovať a vyhrať každý domáci zápas. Výsledkom i hrou chceme potešiť oko diváka," povedal kouč.

Súboj prvého s druhým sľubuje zaujímavý zápas. Stretnú sa aj najlepší útok s najlepšou obranou súťaže. Banská Bystrica v doterajších 23 kolách inkasovala len 15 gólov. Rimavskosoboťania sa tešili už zo 64 zásahov. Tímy delí šesť bodov. "Očakávam kvalitný, zaujímavý a otvorený zápas. Mám informácie, že minulý týždeň podala Rimavská Sobota proti Kalinovu dobrý výkon," zakončil Dušan Tóth.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Zbrane pred nedeľným šlágrom neskladajú ani hráči Rimavskej Soboty. "My sa chceme čo najdlhšie udržať v hre o postup do druhej ligy. Chceli by sme v Banskej Bystrici vyhrať, aby sme ju čo najdlhšie držali pod tlakom, lebo potom už nemajú Bystričania, kde veľmi strácať body. Nejdeme hrať otvorený futbal hore-dole. Chceme podať zodpovedný výkon," skonštatoval Domík, ktorý na záver vyhlásil: "Nech vyhrá lepší a šťastnejší."

(Zdroj: Futbalnet TV, Autor: SFZ)

Nedeľný zápas MFK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA – MŠK RIMAVSKÁ SOBOTA s výkopom o 10:30 hod. môžete sledovať TU!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VYCHUTNAJTE SI PRIAMY PRENOS ŠLÁGRA TIPOS III. LIGY STRED MEDZI BANSKOU BYSTRICOU A RIMAVSKOU SOBOTOU