VYSIELAME ĎALŠÍ ZÁPAS TIPOS III. LIGY – POZRITE SI ŠLÁGER SKUPINY ZÁPAD MEDZI DUBNICOU A BORČICAMI

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Peter Cuninka|20. máj 2018 o 09:30

BRATISLAVA (SFZ/BRANISLAV SARŇÁK) - Cez víkend uvidia fanúšikovia III. ligy a diváci Futbalnet TV ďalší zaujímavý duel. Sily si zmerajú v šlágri skupiny Západ prvá Dubnica s druhými Borčicami. Duel 30. kola je na programe v nedeľu 20. mája 2018 s výkopom o 17.00 hod.

Dubnicu budeme vysielať už druhýkrát. Bývalý prvoligista mal tú česť, že práve jeho duel sme vysielali pri štarte treťoligových prenosov. Vtedy sa tešil z výhry nad klubom z Lednických Rovní 1:0. "Je super, že opäť nás budete dávať. Viem, že ľuďom sa prenosy páčia a sledujú to. Každý zápas mám ja však osobitne nakamerovaný, ale asistent mi ukazoval ako vyzerá prenos. Pozeral som sa na to," povedal tréner Dubnice Peter Jakuš.

Dubničanov čaká v nedeľu duel s Borčicami. Bude to duel prvého s druhým, domáci majú pred hosťami v tabuľke desať bodov náskok. Na jeseň sa medzi týmito mužstvami zrodila remíza 1:1. "Ideme od zápasu k zápasu. Nepozeráme sa na náš náskok, do každého zápasu ideme s cieľom získať tri body. Bude to taký zápas, aký si ho spravíme. Nepozerám sa na súpera, ale na moje mužstvo," vravel Jakuš.

Druhá liga privíta v budúcej sezóne veľké kluby. Postupové karty majú pred tímto kolom v rukách Banská Bystrica, FC Petržalka a aj Dubnica. Všetky tieto mužstvá v minulosti tvrdili muziku aj v najvyššej súťaži. "Jednoznačne tieto tímy pridajú na atraktivite súťaže. Tieto bašty patria minimálne do druhej ligy, ak nie až do najvyššej," zakončil Jakuš.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Pozitívne vníma vysielanie aj tretej ligy prostredníctvom webu aj kouč borčického mužstva Jaroslav Vágner. "Je to dobrá propagácia futbalu. Aj pre družstvá je to dobrá motivácia, aby sa ukázali. Je to veľký prínos pre túto ligu," vyhlásil Vágner. Samotný kouč má prehľad vo vysielaných zápasoch. "Minulý týždeň ste dávali zápas Banskej Bystrice proti Rimavskej Sobote. Ľudia to sledujú," uviedol Vágner. Aký zápas očakáva v nedeľu? "V prvom rade pripravujeme chalanov už na budúci ročník. Jasný favorit zápasu je Dubnica, ale my sa jej budeme snažiť zápas znepríjemniť. My si ideme svojou cestou a máme vlastný plán," skonštatoval Vágner.

Nedeľný zápas s výkopom o 17:00 hod. môžete sledovať TU!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VYSIELAME ĎALŠÍ ZÁPAS TIPOS III. LIGY – POZRITE SI ŠLÁGER SKUPINY ZÁPAD MEDZI DUBNICOU A BORČICAMI