Články a novinky ObFZ

V jarnej časti sezóny sa stretnutie o 10:30h bude hrať, len v VII.L mužov

18. feb 2023 o 18:35

Z poverenia VV ObFZ sa dňa 17.2.2023 konalo zasadnutie riadnej „Konferencie ObFZ Michalovce“ v tejto sezóne 2022/2023, ktoré bolo 3. v poradí od ostatnej volebnej konferencie dňa 26.11.2021. Program konferencie bol pestrý, v ktorom sa okrem iného v úvode schvaľovali pracovné komisie konferencie (mandátová, návrhová).

V ďalšom predseda ObFZ PaedDr. Vladimír Čan zhodnotil činnosť ObFZ MI od 1.7.2022 do 31.12.2022 v správe o činnosti a hospodárení ObFZ. Potom predseda RK ObFZ Ing. Jaroslav Pado predniesol správu revíznej komisie ObFZ tiež za to isté obdobie, ktoré členovia konferencie jednohlasne schválili. Konferencia ObFZ jednohlasne schválila aj rozpočet ObFZ na rok 2023, ku ktorému neboli žiadne pripomienky.

V programe sa pokračovalo príjemnou povinnosťou a to udelením ocenenia pri príležitosti životných jubileí týmto funkcionárom ObFZ, resp. FO-FK: - bývalému tajomníkovi TJ Hatalov, bývalému predsedovi OFK Hatalov a členovi rady ObFZ MI Jánovi Rudľovskému a Jánovi Ždiňákovi - súčasnému členovi konferencie ObFZ a dlhoročnému funkcionárovi TJ Jastrabie pri MI. Bohužiaľ sa obaja zo zdravotných dôvodov ospravedlnili a preto za Jána Rudľovského si prevzal z rúk predsedu ObFZ ocenenie Jaroslav Pado (predseda RK ObFZ), ktorý mu ho odovzdá. Ján Ždiňák bude pozvaný k prevzatiu ocenenia na najbližší VV. Aj touto cestou im ObFZ ďakuje za ich vykonanú prácu v činnosti ObFZ a praje veľa zdravia, šťastia, osobných a pracovných úspechov.


Po udelení ocenení nasledovala informácia o príprave jarnej časti sezóny 2022/2023 súťaží ObFZ a schválenie návrhu ŠTK na zmenu ÚHČ stretnutia VII.L m súťaží ObFZ. Túto informáciu predniesol J. Bali Jenčík (predseda ŠTK ObFZ). Tieto informácie doplnil Miloš Fedák (predseda KR). Ešte pred zasadnutím konferencie zasadal VV ObFZ, ktorý vzhľadom na odhlásenie OFK Úbrež z IX.L m súťaží ObFZ 2022/2023 odporučil konferencii ObFZ schváliť odohranie jedného stretnutia v jarnej časti o 10:30h. z dôvodu nedostatku rozhodcov, len v VII.L m súťaží ObFZ 2022/2023. Táto tento návrh jednohlasne schválila.

Po vypočutí si informácie o príprave jarnej časti sezóny nasledovala diskusia, ktorú otvoril riadiaci konferencie. V nej vystúpili J. Špivák (podpredseda ObFZ), P. Škultéty (člen VV ObFZ), B. Kačkoš (člen konferencie ObFZ), J. Bali-Jenčík (predseda ŠTK). Riadna konferencia ObFZ Michalovce dňa 17.2.2023 uložila VV-u ObFZ vyhodnotiť túto na najbližšom zasadnutí VV ObFZ aj s riešením diskusných príspevkov. 

Na záver sa riadiaci konferencie PaedDr. V. Čan (predseda ObFZ) poďakoval všetkým účastníkom za účasť i aktivitu na konferencii a poprial veľa úspechov do ďalšej činnosti na úseku futbalu.



Súvisiaci obsah