2. LIGA: ÁČKO BARDEJOVA PODPORILO KAMPAŇ S NÁZVOM "ROZSVIEŤME MODRÚ"

Peter Cuninka|9. mar 2018 o 22:30

zdroj: partizanbj.sk

Hráči druholigového Partizána Bardejov podporili kampaň s názvom "Rozsvieťme modrú".

Dokonca každý zahraničný hráč povedal heslo kampane vo svojom rodnom jazyku. O čo v danej kampani ide? Od 28. februára do 8. apríla 2018 sa môžete aj VY zapojiť do Light It Up BLUE photography challenge. Stačí ak do udalosti na Facebooku pridáte svoju fotku v modrom tričku, resp. oblečení s popisom #lightitupblue #SMMK, čím vyjadríte podporu autistom a ich blízkym tak, že si oblečiete niečo modré. Áčko Partizána Bardejov sa rozhodlo pre video.

Cieľom kampane je zvýšiť povedomie o autizme a snaha začleniť ich medzi seba a vytvoriť im podmienky pre zmysluplný život.

Modré svetlo pomáha zacieliť pozornosť verejnosti na autizmus – vývinovú poruchu, ktorá ovplyvňuje v súčasnosti viac ako 70 miliónov ľudí na celom svete. Autizmom trpí viac ľudí ako na cukrovku a AIDS dohromady.

Ako prejav úcty k tejto vývinovej poruche sa 2. apríla významné budovy a stavby po celom svete rozžiaria na modro. Táto farba je symbolom komunikácie a ústredná farba celej kampane "Rozsvieť modrú." Tak ako ľudia dlhé roky nerozumeli autistom, ani oni nerozumeli zdravým. Nezostaňte ľahostajní a venujte autizmu myšlienku aj VY!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: ÁČKO BARDEJOVA PODPORILO KAMPAŇ S NÁZVOM "ROZSVIEŤME MODRÚ"