2. LIGA: HRÁČ BARDEJOVA MARTIN DUPKALA: VÝSLEDKY NEKOPÍRUJÚ KVALITU KÁDRA

(Zdroj: FB/Amatérske fotky ST, Autor: Amatérske fotky Slavoj Trebišov)
Peter Cuninka|16. sep 2018 o 14:55

VsFZ/Šéfredaktor - Partizán Bardejov ani vo štvrtom zápase po sebe nevyhral.

Druholigový Partizán Bardejov sa v minulej sezóne zachraňoval a zdá sa, že tento tieň nevýrazného pôsobenia ho prenasleduje stále. A to napriek mnohým zmenám, ktoré sa v tomto tíme udiali. V ostatnom čase hráči Partizána akosi zabudli vyhrávať a to ich stláča v tabuľke ku dnu. Už v štyroch meraniach síl po sebe nezískali plný bodový úlovok a nepodarilo sa im to naposledy ani proti nováčikovi – FC Petržalka.

(Zdroj: FB/Amatérske fotky ST, Autor: Amatérske fotky Slavoj Trebišov)

Pritom to mali dobre rozohrané a do prestávky viedli nad bratislavským zástupcom zásluhou gólu Martina Dupkalu (bol to jeho druhý zásah od príchodu na Horný Šariš z Prešova, prvý raz skóroval v dueli s Liptovským Mikulášom). Lenže po prestávke hostia vyrovnali a tento stav sa už do konca nezmenil. Vyzerá to tak, že domáce prostredie nie je Bardejovčanom príliš naklonené, veď dosiaľ zo štyroch vystúpení pred vlastnými divákmi len raz vyhrali. "Nepovedal by som, že náš štadión je na vine, že stojíme tak ako stojíme. Myslím si, že kvalita v tíme je, ale chémia v kolektíve ešte nie je celkom vycibrená, zladená. Naposledy sme ukázali dostatok bojovnosti a chuti vyhrať, no nedotiahli sme to do úspešného konca. Do prestávky sme režírovali dianie, po vedúcom góle bola ďalšia šanca na zvýšenie náskoku, ktorú som nepremenil, lebo lopta mi skĺzla, netrafil som to ideálne a brankár súpera mi možnosť zmaril. V druhom polčase v jeho úvode mala menšiu prevahu Petržalka, naša defenzíva bola preťažená, čo vyústilo do inkasovaného gólu. Bola to skrumáž, súper využil našu menšiu koncentrovanosť a radoval sa. Od tohto stavu boli ešte ďalšie príležitosti na to, aby sme sa tešili my, no nevyšiel ani jeden pokus vrátane môjho. Žiaľ, znovu sa naša snaha nepremietla do úspešného výsledku. Nie je to ideálne, pravdaže, nálada klesla, lebo nám do karát nezahrali ani výsledky našich konkurentov. Nezostáva nám nič iné, len zaťať zuby a bojovať naplno ďalej," rozhovoril sa Martin Dupkala.

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

V mužstve Partizána už úraduje aj nervozita, lebo postavenie tabuľky podľa tohto hráča nezodpovedá možnostiam a schopnostiam kolektívu. "Máme dostatočnú kvalitu hráčov na to, aby sme boli v tabuľke podstatne vyššie," pripomenul hráč, ktorý v lete posilnil Bardejovčanov. Ako sa napĺňajú jeho očakávania? "Prostredie je výborné, majiteľ klubu sa stavia k futbalu príkladne, všetko funguje na sto percent a to, čo bolo povedané, zo strany vedenia klubu platí. Je tu hlavne to, čo v Tatrane chýbalo – omnoho väčšia úcta a rešpekt k futbalistom. Myslím si, že aj Peťo Katona či Peťo Lipták, ktorí prišli sem so mnou, môžu moje slová potvrdiť."

Zaujímalo nás, čo si myslí tento skúsený borec o ďalšom účinkovaní a čo treba urobiť, aby sa bieda skončila. "Podľa mňa dôležité je urobiť dobrý výsledok alebo ešte lepšiu sériu úspešných výsledkov a potom sa určite odrazíme k výraznejším vyhliadkam. Som presvedčený, že sa začne blýskať na lepšie časy, ak sa psychicky vzchopíme a budeme si ešte viac veriť," dodal na záver Martin Dupkala.

HIGHLIGHTS ZO ZÁPASU PARTIZÁN BARDEJOV - FC PETRŽALKA 1:1 (1:0)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: HRÁČ BARDEJOVA MARTIN DUPKALA: VÝSLEDKY NEKOPÍRUJÚ KVALITU KÁDRA