2. liga: Na post hlavného trénera A-tímu Interu Bratislava prichádza Jozef Brezovský

(Zdroj: spartak.sk, Autor: FCST)
Peter Cuninka|11. feb 2018 o 21:15

Autor: Matej Kraus

Jozef Brezovský na tomto poste vystrieda Jozefa Barmoša, ktorý v klube túto pozíciu zastrešoval počas jesennej časti. Ten bude aj naďalej v klube pracovať na pozícii prezidenta. Asistentmi trénera pri prvom tíme naďalej zostávajú Richard Slezák, Daniel Bachleda a Štefan Šogor.

Brezovský ako hráč začínal v mládežníckych kategóriách Spartaka Trnava. Neskôr obliekal dresy tímov ako VŠ FK Rača, ŠK Vinohrady, Jaslovské Bohunice, VTJ Martin, SV Gablitz, SK Breitenfurt, SG Ulrichskirchen. Trénerskú kariéru začal v klube ŠK Vinohrady odkiaľ sa neskôr presunul do tímov Lokomotíva Trnava, SG Ulrichskirchen "A" tím, ŠK Blava Jaslovské Bohunice. Do bratislavského Interu prichádza zo Spartaka Trnava, kde od roku 2011 pôsobil pri mládeži a ako tréner U19 mal za úlohu pripravovať hráčov na prechod z dorasteneckého na seniorský futbal. Taktiež metodicky riadil a usmerňoval trénerov všetkých dorasteneckých kategórii v trnavskom klube.

K príchodu nového trénera sa za vedenie Interu vyjadril generálny manažér Ľubomír Talda: "Nový hlavný tréner preberá všetky kompetencie, ktoré k vedeniu A-tímu patria a prináležia. Veríme, že prinesie do tímu nový impulz a myšlienky. Samozrejme všetko v súlade s filozofiou, ktorú sme si ako klub určili," hovorí Ľubomír Talda, ktorý jedným dychom dodáva, že angažovaním nového trénera chcú "žlto-čierni" posilniť realizačný tím po výsledkovo nie veľmi vydarenej jesennej časti. "Jeseň nám výsledkovo veľmi nevyšla a tak sme sa chceli okrem hráčov posilniť aj na lavičke. Veríme, že či už príchody nových hráčov ako Adekunle, Šalata, Obiechina alebo po novom Wisdom Kanu zo Spišskej, tak aj tréner nám pomôžu upevniť naše pôsobenie v 2. lige," skonštatoval na záver generálny manažér Interu Bratislava.

Doterajšie zmeny v kádri Interu Bratislava počas zimného prestupového obdobia

Odchody: Matej Vaculík, Andrej Kaman, Armando Mance
Príchody: Tomáš Šalata, Issa Adekunle (obaja z AS Trenčín), Pentecost Obiechina (návrat z hosťovania v FK Senica), Wisdom Kanu (zo Spišskej Novej Vsi), Martin Vlček (návrat po dlhodobom zranení), Stanley Oganbor a Victor Olatunji (voľní hráči).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. liga: Na post hlavného trénera A-tímu Interu Bratislava prichádza Jozef Brezovský