2. LIGA: POPRAD AJ PROTI INTERU VYŠIEL BODOVO NAPRÁZDNO

(Zdroj: fkpoprad.sk, Autor: FK Poprad)
Peter Cuninka|14. apr 2018 o 21:55

Autor: Richard Hudeček, zdroj: fkpoprad.sk, video: fkinterbratislava.sk

Futbalisti druholigového FK Poprad majú za sebou nevydarený anglický týždeň. Po utorňajšej prehre 0:1 v Liptovskom Mikuláši prehrali zverenci trénera Jaroslava Belejčáka rovnakým výsledkom aj dnes v Stupave s Interom Bratislava. Pre domácich to bolo už štvrté víťazstvo v rade, naopak, pre Podtatrancov druhá prehra za sebou. Popradčania sa v Stupave predstavili bez zraneného Štefana Zošáka, ktorého nahradil Ján Hatok. V útoku dostal od začiatku príležitosť Jakub Šašinka. Stanislav Šesták sa na ihrisko dostal až od 68. minúty. O výsledku sa rozhodlo v 74. minúte, keď domáci Gabriel Bezák zabezpečil "žlto-čiernym" plný bodový zisk. Poprad zostáva v tabuľke na druhom mieste, na tretej pozícii je Skalica, ktorý má rovnako 44 bodov.

(Zdroj: fkpoprad.sk, Autor: FK Poprad)

HLASY PO ZÁPASE

Richard Slezák (asistent trénera FK Inter Bratislava): "Vedeli sme, že Poprad je veľmi skúsené, vyvážené mužstvo, ktoré má veľmi dobrých hráčov. Na dobrom ihrisku, ktoré my máme, sme vedeli, že to bude ťažký súper. 70 minút sme boli dominantní, boli tam ale chybičky krásy, ktoré mi vo finálnej fáze vadili. Popradčania boli dobre organizovaní, my sme si šli za šťastím. Po krásnej akcii sme dali rozhodujúci gól."

Mikuláš Dvorožňák (asistent trénera FK Poprad): "Našim hráčom nemôžem za celých 90 minút vyčítať snahu. Snažili sme sa zabezpečiť stred poľa, čo sa nám darilo, nepúšťali sme súpera do šancí. Naopak, čakali sme na rýchle protiútoky, ktoré nám nevyšli. V druhom polčase sme si za zvýšenú aktivitu zaslúžili streliť gól, paradoxne sme však z rýchleho protiútoku gól dostali. Do konca zápasu sme pritlačili domácich na ich polovicu, no vyrovnávajúci gól sa nám streliť nepodarilo."

Denis Jančo (FK Poprad): "Bol to vyrovnaný zápas, v ktorom sme mali asi viac gólových príležitostí ako domáci. Inter mal loptu častejšie na kopačkách, my sme ich ale nepúšťali do šancí. Rovnako ako v Liptovskom Mikuláši, aj dnes to bol zápas o jednom góle. Dal ho súper, hoci šance sme tam mali. Žiaľ, nezvládli sme to."

POVEDALI PO ZÁPASE - GABRIEL BEZÁK, PATRIK KOCHAN

ZOSTRIH STRETNUTIA

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: POPRAD AJ PROTI INTERU VYŠIEL BODOVO NAPRÁZDNO