2. LIGA: POPRAD NEPRELOMIL STRELECKÉ SUCHOTY ANI PROTI SLAVOJU

(Zdroj: fkpoprad.sk, Autor: FK Poprad)
Peter Cuninka|22. apr 2018 o 08:15

Autor: Richard Hudeček

Futbalisti druholigového FK Poprad nestrelili gól už viac ako tri zápasy. Po dvoch zhodných prehrách v Liptovskom Mikuláši a Interi Bratislava (0:1) neprelomili Podtatranci strelecké suchoty ani v domácom zápase proti Slavoju Trebišov. Po bezgólovej remíze Popradčania stratili ďalšie dva body a v tabuľke sa prepadli na tretie miesto za Skalicu.

Proti Slavoju nastúpil Poprad nielen bez zraneného Galloviča, ale aj bez vykartovaných Kopúnka a Medaka. V príjemnom letnom počasí sa pod Tatrami nehral príliš oku lahodiaci futbal. Územná prevaha a držanie lopty boli na strane bielo-modrých, hostia sa počas celého zápasu držali v obrannej ulite. V 18. minúte pálil spoza šestnástky hosťujúci Lukáč, Malec bol však pozorný. O tri minúty neskôr sa podobná situácia zopakovala na druhej strane, ale Šesták tiež mieril iba do náručia brankára. V 26. minúte sa z uhla snažil prekvapiť domáceho gólmana Rota, Malec bol ale na mieste. V 42. minúte sa už domáci radovali z vedúceho presného zásahu po parádnej hlavičke Horvátha, jeho gól však pre ofsajd napokon neplatil. V druhom polčase bolo na ihrisku ešte menej vzruchu. Zaujali iba dve strely domácich z priameho kopu, Kukoľ, ani striedajúci Horodník však netrafili medzi tri žrde. Za zmienku ešte stojí nádejná akcia hostí, ktorú Lopez Da Silva Junior dobre nezrealizoval.

(Zdroj: fkpoprad.sk, Autor: FK Poprad)

HLASY PO ZÁPASE

Mikuláš Dvorožňák (asistent trénera FK Poprad): "S výsledkom, ani s predvedeným výkonom nemôžeme byť spokojní. Prepadli sme dnes na celej čiare. Je to jedno veľké sklamanie. Hráči neboli dôrazní, od začiatku zápasu mi chýbala vôľa po víťazstve. Posledných 20 minút sme súpera pritlačili, ale intenzita v súbojoch a dôraz v zakončení neprichádzali, rovnako ako finálne prihrávky. Zanalyzujeme si to a vyvodíme ďalšie dôsledky."

Karol Kisel (tréner Slavoj Trebišov): "S bodom sme veľmi spokojní. Hru neviem hodnotiť, lebo sme dnes vsadili na kartu defenzívy. Očakávali sme, že Poprad nás dobyje, no nedobyl. Sme sklamaní z ihriska, je to Národné Centrum, ale lopta strašne odskakuje. Pre nás je tento bod v danej situácii zlatý. Poprad som v tomto zápase považoval za veľkého favorita a nám sa tu podarilo získať bod."

Miroslav Daško (FK Poprad): "Vedeli sme, čo nás bude čakať, bol som presvedčený o tom, že to zvládneme. Cez týždeň sme boli v pohode, veril som, že si schuti zahráme. O smole hovoriť nemôžeme, nemali sme gólové šance. Škoda, možno na nás leží nejaká deka. Pre mňa osobne to boli prvé jarné minúty v A-tíme. Na zápas som sa veľmi tešil, teraz mám trochu trpkejšie pocity. Mrzí nás to. Máme pred sebou ďalšie dva domáce zápasy, ktoré musíme bezpodmienečne zvládnuť."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»2. LIGA: POPRAD NEPRELOMIL STRELECKÉ SUCHOTY ANI PROTI SLAVOJU