ASOCIÁCIA KLUBOV 2. FUTBALOVEJ LIGY MÁ OFICIÁLNE LOGO

(Zdroj: AK 2. liga, Autor: AK 2. liga)
Peter Cuninka|18. sep 2018 o 11:15

FUTBALNET/PETER CUNINKA

Valné zhromaždenie združenia AK 2. futbalovej ligy, ktoré sa konalo dňa 13. septembra 2018, v hoteli Termál vo Vyhniach prijalo nasledovné uznesenia:

Zobralo na vedomie ukončenie členstva v Združení klubov: ŠKF Sereď, FK Železiarne Podbrezová, FK NOVES Spišská Nová Ves, MFK Lokomotíva Zvolen a AFC Nové Mesto nad Váhom, z dôvodu postupu do Fortuna ligy, resp. vypadnutia do III. ligy v príslušnom regióne.

Rozhodlo o prijatí za riadnych členov Združenia kluby: 1. FC Tatran Prešov, MFK Dukla Banská Bystrica, FK Dubnica nad Váhom, ŠK ODEVA Lipany a FC Petržalka, na základe splnenia podmienok na prijatie, v súlade s ustanoveniami Stanov Združenia.

Odvolalo z funkcie kontrolóra p. Petra Svetlanského (MFK Zvolen) a na jeho miesto zvolilo za kontrolóra p. Ing. Petra Šveca (FK Dubnica nad Váhom).

Schválilo Správu o hospodárení Združenia za obdobie súťažného ročníka 2017/2018, ako aj Návrh rozpočtu Združenia na obdobie súťažného ročníka 2018/2019.

Zobralo na vedomie podrobnú informáciu o činnosti Združenia, prednesenú predsedom predstavenstva Združenia a diskusné príspevky p. Jozefa Klimenta, p. Miroslava Richtárika a p. Norberta Csutoru.

V rámci rokovania VZ informoval predseda predstavenstva p. Norbert Csutora o rozhodnutí predstavenstva pri výbere oficiálneho loga Združenia (viď vyššie), ktoré bude odo dňa konania VZ oficiálne používané v rámci AK 2. futbalovej ligy.

Milan Lônčík, výkonný riaditeľ Združenia AK 2. futbalovej ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ASOCIÁCIA KLUBOV 2. FUTBALOVEJ LIGY MÁ OFICIÁLNE LOGO