ONLINE: FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov dnes, II. liga (30. kolo, LIVE)

FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov: ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy.
FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov: ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|17. máj 2024 o 14:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 30. kola II. ligy: FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov

HUMENNÉ. Futbalisti FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov dnes hrajú zápas 30. kola II. ligy.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: MFK Humenné - 1. FC Tatran Prešov dnes (II. liga LIVE, 30. kolo, piatok, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2023/2024
17.05.2024 o 17:00
30. kolo
Humenné
2:0
(0:0, 2:0)
90+2 minúta
Ukončený
Prešov
Prehľad
Góly: 61. Ahl, 69. Dzurík. ŽK: 85. Komjatý (HUM) – 65. P. Šimko (PRE). Rozhodca: Gemzický – Čajka, Kuba.. Diváci: 1607..
Prenos
Humenné správnym spôsobom ukončilo ročník 2023/24. Výhrou 2:0 sa rozlúčilo so svojimi fanúšikmi. Prešovskému Tatranu ostali oči pre plač. Kým pred rokom skúšal postúpiť v baráži, tento rok má po sezóne. Práve toto zakopnutie pod Vihorlatu a víťazstvo Petržalky zariadilo, že o najvyššiu súťaž zabojujú hráči z bratislavskej mestskej časti. Protivník vzíde z dua Košice – Michalovce, ktoré si zmeria sily v sobotu večer v metropole východu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+2
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
88
changeStriedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Avetisian, prichádza C. Vasiľ,
z ihriska odchádza Š. Harvila, prichádza O. Reiter.
87
Jozef Dolný vystrelil z priameho kopu ponad štvorčlenný múr. Knurovský sa nemusel dotknúť lopty, nakoľko išla pár centimetrov nad.
86
Ali Diao nedokončil hosťujúcu akciu. Do chrbta ho zasiahol dobiehajúci Kranthove. Tatran ešte bude pokúšať šťastie na zníženie.
85
yellowCardŽltá karta pre tím FK Humenné (Komjatý).
84
importantKáčerík dostal loptu ako na podnose do pokutového územia! Zvládol zaseknúť dvoch hráčov, no vypálil poriadne nepresne!
80
Prešovskí futbalisti dlho sídlili na druhej priečke, ktorá zaručuje baráž, ale teraz sú od nej na míle ďaleko. A zrejme to tak aj ostane.
79
Šarišania sa už aktuálne potili v zadných radoch. O pár sekúnd dopadol na trávnik Avetisian, ktorý dostal neúmyselnú kopačku do tváre od Daniela Pavúka. Bolo to však nezavinené, keďže prešovský hráč padal po zákroku Komjatýho.
77
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Kopásek, prichádza Jendrek.
77
Káčerík ťahal za kratší koniec, ďaleko sa nedostal ani Diao a Prešov môže skúsiť znížiť zo štandardnej situácie.
Dnešný zápas sleduje 1607 divákov.
75
changeStriedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Holp, prichádza Bastl.
74
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Gáll, prichádza D. Pavúk.
73
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Legnani, prichádza Káčerík.
72
Prešov mal kontroverzný rohový kop, pretože Gáll ťahal za kratší koniec proti dvom Humenčanom, ale opak bol pravdou. Hosťom to však nič nepomohlo. Župa stratil loptu.
69
goalHumenné dalo gól! Odchovanec prešovského futbalu JÁN DZURÍK pochováva šance svojho rodného klubu na baráž. Výborne sa v správnom čase odlepil od súperov a hlavou usmernil do siete center Streňa z rohového kopu.
68
Teraz spomínaný Petko hral veľmi agresívne proti Holpovi. Ľudia pokrikovali s prosbou o kartu, Gemzický volí len dohovor.
67
Dolný presne po zemi poslal loptu do voľného miesta Petkovi. Jeho center bol hrozný. Všetci spoluhráči bezmocne zalomili ruky.
65
yellowCardŽltá karta pre tím FC Tatran Prešov (P. Šimko).
64
Horváth v poslednej chvíli vyrazil pokus Dolného pravou nohou. V opačnom prípade by zrejme letel taký projektil, aký hostia potrebujú.
61
goalHumenné dalo gól! Plány Prešova zúčastniť sa v baráži sa jednoznačne rozpadávajú. Hostia sa nechali doslova strápniť HUGOM AHLOM, ktorý vycvičil trojicu v zeleno-bielom a po zemi strelou k pravej žrdi prekonal Kučinskeho.
60
Pekne zakončil Gáll zľava. Knurovský je však vysoký brankár, preto s ľahkosťou zo vzduchu sťahoval túto loptu.
59
Legnani sa snažil presne prihrať svojim spoluhráčom pred šestnástku. Nastrelil súpera a lopta sa pomaly dokotúľala ku Knurovskému.
57
Ofsajd Tatranu. S loptou pracoval aj Legnani či Boris Gáll, no dôležité bolo postavenie striedajúceho Diaoa, ktoré bolo v rozpore s pravidlami.
54
importantRichard Župa chcel priblížiť Tatran k baráži! Pokus prešovského hráča doletel na bočnú sieť!
53
Streňo poslal loptu do ohňa z priameho kopu. Prešovčania vypratali šestnástku a následne Gáll zahnal ďaleko Avetisiana.
51
Adrián Knurovský v strede brány zachytil zakončenie Jozefa Špyrku. Šarišania mierne ožili po prestávke, no stále to nie je to pravé orechové z ich strany.
50
importantDiao mal pred sebou poloprázdnu bránku Knurovského! Ťažko sa však orientoval na zadnej tyči! Okrem toho neposlal žiadnemu spoluhráčovi prihrávku a skúšal to sám na druhýkrát! Bezúspešne!
49
Jaroslav Holp skosil Legnaniho. Župa rozohral na Barana.
48
Humenné smerovalo do šance prostredníctvom Komjatýho. Skutočne sa to javilo dobre pre Zemplínčanov, no Baran zamietol všetky gólové myšlienky domácich.
47
Sľubne vyzerala kombinácia Legnaniho s Diaom, ktorý sa hlásil o slovo v pokutovom území. Ešte to chcel ponúknuť Špyrkovi, ale ten to mal na poriadne dlhú kopačku.
46
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Gladiš, prichádza Diao.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:01.
Čistý prvý polčas po hernej aj gólovej stránke. Humenné sa snaží, Prešov tvorí, tlačí sa, ale nedáva góly a nezvláda ani štandardné situácie.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
44
Komjatý s veľmi nepresným centrom na pravú stranu. Streňo robil všetko pre to, aby zabránil autovému vhadzovaniu hostí. Neodvrátil to.
41
Jozef Dolný sa trochu rozčuľuje, pretože napálil to za chrbát Adriána Knurovského, no pískal sa ofsajd.
39
Samuel Kopásek udržal súpera na uzde ľavou časťou tela. K bránke prichádzal z pravej strany šestnástky, ale prestrelil.
37
Prešovský nepriamy kop. Špyrka smeroval loptu pred pokutové územie. Dolný nezvládol spracovanie prsiami.
35
Richard Župa získal loptu aj aut zároveň, keď nastrelil nohy Ahla pri postrannej čiare.
33
Lukáš Horváth naskakoval na Streňov center, ale zakončenie sa ponúkalo aj pre Dzuríka. Ani jeden zo Zemplínčanov svoju úlohu nedokázal splniť.
32
Harvila zaujímavo krútil loptu do stredu pokutového územia. Baran vystihol smer a hlavou ju nasmeroval k rohovej zástavke.
31
Hostia zásluhou Gladiša neinkasovali zo štandardnej situácie domácich. Legnani zobral loptu a hľadal recept na Zlackého, ktorý ale nenašiel.
30
Tatran potrebuje zvíťaziť, ak nesmie chýbať v baráži o najvyššiu súťaž. Nateraz veľmi nepresvedčil, najmä štandardné situácie nie sú jeho silnou stránkou.
27
Špyrkova lopta z rohového kopu poskakovala v šestnástke. Avšak žiadny hráč v prešovskom drese sa k nej nedostal. Zemplínčania urobili poriadok.
26
Patrik Šimko sa trochu oneskoril, pretože nemal veľmi s kým do kombinácie. Ako tak sa uvoľnil Gáll, no Prešov vybojoval rohový kop.
25
Petko sprvoti zakričal, ale asi to bola len prvotná ostrá bolesť. Prešovčan pokračuje v hre, Dzurík kartu nedostane.
24
importantDzurík zlikvidoval v strede poľa Miroslava Petka! Bol to riadny výkrik prešovského obrancu!
21
Kopásek by mal ubrať z plynu, keďže mu pískal Gemzický druhý nedovolený zákrok. O jeho tvrdosti sa presvedčil Komjatý.
20
Ešteže bol Erik Streňo v postavení mimo hry. Toto výrazne pomohlo zeleno-bielym. Kučinsky zaváhal pri spolupráci s Petkom.
19
Špyrku nahradil pri rohovom kope strelec Dolný. Center posielal na hranicu pokutového územia, ale k zakončeniu neprišlo, pretože Kopásek zahral nedovolene proti Streňovi.
18
importantSlabšia, ale veľmi nebezpečná strela Prešova! Končekmi prstov vytlačil Knurovský pokus Špyrku!
17
Cesta hostí sa skončila pod tribúnou s ich fanúšikmi. Humenné s autovým vhadzovaním.
16
Tatran bude začínať z vlastnej obrany. Hostia sa postupne presúvajú stredom poľa dopredu zásluhou Špyrku.
15
Kopásek vhodil loptu z autu priamo do šestnástky. Tam zaúradoval kapitán Jozef Dolný, ale nebol v pozícii na zakončenie.
14
Tretí rohový kop Tatranu. Špyrka veľmi slabo centroval na prednú žrď. Vylepšiť sa to ešte pokúšal Župa, ale bolo to nemožné s dvojicou súperov na chrbte.
13
Holp agresívne dohral Legnaniho. Štandardná situácia Prešova z pravej strany. Ján Dzurík sa dostal k lopte a poslal ju čiastočne do bezpečia.
12
Faulovaný humenský kapitán sa pustil do rozohrávky štandardnej situácie, ale hostia zodpovedne pracovali.
11
Baran s dôrazným bránením stredu poľa, ktorý so sebou priniesol hvizd rozhodcu Gemzického. Na zemi sa ocitol Erik Streňo.
10
Šarišania získali autové vhadzovanie, ale hneď z tejto rozohrávky bude lopta patriť Zemplínčanom. Komjatý sa chystá na aut.
8
Zeleno-bieli mali priestor na reparát z rohového kopu. Nič nové sa však neudialo. Špyrka opäť centroval do nesprávnych miest. Lopta odvrátená.
6
Prešov napokon mal výhodu rohového kopu, keďže proti Šimkovi zasiahol Holp. Špyrkov center dopadol len na prvého brániaceho Humenčana.
5
Marek Zlacký zahral rukou proti Legnanimu. Štandardná situácia pre hostí z metropoly Šariša. Špyrka výborne centroval za všetkých na zadnú žrď. Šimkovi chýbal kúsok, aby zasiahol loptu.
4
Legnani prechádzal ľavou stranou, ale následne sa až príliš nechal zatlačiť do rohu, odkiaľ neviedla žiadna cesta. Pomoc poskytol Dolný, ale Tatran výraznejšie nepohrozil.
3
importantKapitán Streňo sa pokúsil prekvapiť Kučinskeho priamo od rohovej zástavky! Len centimetre hrali v prospech Prešova! Kranthove na zadnej žrdi nezakončil!
2
Avetisian sa rozhodol pre spoluprácu s Holpom, ktorý držal za sebou prešovského súpera. Táto akcia sa zaradila medzi nevydarené, no Humenné má rohový kop.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Humenné: Knurovský – Avetisian, Streňo (C), Horváth, Ahl, Zlacký, Dzurík, Komjatý, Š. Harvila, Kranthove, Holp.

Náhradníci: Balica, Bastl, C. Vasiľ, S. Šuľák, Baláž, O. Reiter, Maťaš, Franko.

Tréner: Ľubomír Reiter.

FC Tatran Prešov: Kučinsky – Kopásek, Petko, Baran, Župa, P. Šimko, Špyrka, Gladiš, Legnani, Dolný (C), Gáll.

Náhradníci: Fojtíček, Bobrovský, Káčerík, D. Pavúk, Jendrek, Diao, D. Keresteš, Milunović.

Tréner: Marek Petruš.

Rozhodca: Gemzický – Čajka, Kuba.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní záverečného 30. kola MONACObet ligy sezóny 2023/24 medzi Humenným a Prešovom.

FK Humenné


V Humennom klub sa snaží mobilizovať divákov na posledné vystúpenie v sezóne. Tohtosezónny divácky rekord je 1550 ľudí. Vedenie by chcelo tento počet prekonať a myslí si, že súboj proti najstaršiemu slovenskému klubu je na to ako stvorený. Humennému v podstate o nič nejde, čo sa týka tabuľky, no svojim spôsobom si môže ešte vybojovať konečné štvrté miesto. Zemplínčania výborne vzdorovali Šarišanom v jesennej časti. Na pôde Ličartoviec uhrali bezgólovú remízu.

FC Tatran Prešov

Duel o všetko. Prešovský Tatran nemá istý postup do baráže a k definitívnemu vyriešeniu tejto otázky pomôže trojbodové víťazstvo pod Vihorlatom. Ak zeleno-bieli postúpia, pravdepodobne si na štadióne v Humennom zmerajú sily s niekým z dvojice Košice – Michalovce, nakoľko Ličartovce už nemôžu hostiť barážové stretnutie. Prešov má 63 bodov, tretia Petržalka 61, ktorá ho môže preskočiť v prípade, keď zvíťazí o viac ako tri góly nad Žilinou B a Šarišania zaváhajú.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľka II. ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
KFC KomárnoKFC KomárnoKFC Komárno
30
21
4
5
64:28
67
P
P
V
V
R
2
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
30
19
7
4
64:29
64
V
V
R
V
V
3
1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov
30
19
6
5
53:21
63
P
V
R
V
P
4
Futbalový klub HumennéFutbalový klub HumennéFutbalový klub Humenné
30
14
8
8
43:32
50
V
P
V
R
R
5
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
30
12
11
7
48:38
47
P
P
R
V
R
6
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
30
14
5
11
54:49
47
R
V
R
P
V
7
Spartak MyjavaSpartak MyjavaSpartak Myjava
30
12
8
10
42:42
44
V
R
R
V
V
8
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
30
13
3
14
53:48
42
V
V
V
P
P
9
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
30
12
4
14
57:62
40
P
P
R
P
R
10
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
30
11
6
13
44:50
39
V
P
R
V
P
11
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
30
10
8
12
49:56
38
V
R
V
P
R
12
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
30
10
6
14
46:55
36
R
V
P
P
V
13
SLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOV
30
10
5
15
34:50
35
P
V
P
P
V
14
OFK MalženiceOFK MalženiceOFK Malženice
30
6
7
17
34:51
25
P
P
R
R
P
15
MFK Dolný KubínMFK Dolný KubínMFK Dolný Kubín
30
4
8
18
27:68
20
V
P
P
R
R
16
Futbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová Ves
30
3
4
23
22:55
13
P
V
P
R
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ONLINE: FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov dnes, II. liga (30. kolo, LIVE)