Bývalému treťoligistovi dali dvanásť gólov. V pohári vyzvú Ružomberok

ŠK Javorník Makov, ilustračná fotografia
ŠK Javorník Makov, ilustračná fotografia (Zdroj: Facebook / ŠK Javorník Makov)
Titanilla Bőd|12. sep 2022 o 17:23

Makov zdolal Liptovský Hrádok 12:0.

MAKOV, LIPTOVSKÝ HRÁDOK, BRATISLAVA. Dvanásťgólové nádielky sú raritou aj v okresných súťažiach.

V 6. kole Majstrovstiev regiónu – IV. ligy SsFZ však ŠK Javorník Makov zdolal ŠKM Liptovský Hrádok vysoko 12:0.

Prejavila sa kvalita a sila

Makov je lídrom súťaže, v šiestich zápasoch stratil iba dva body, Liptovský Hrádok je bez bodu na poslednom mieste tabuľky.

„V tejto sezóne máme dosť kvalitné mužstvo. Súper prišiel zväčša s dorastencami a my sme nič nepodcenili. Predsa len, dorastenecký futbal je iný ako mužský, sila a kvalita boli na našej strane a prejavilo sa to aj gólovo,“ zhodnotil stretnutie tréner Makova Filip Racko.

Liptovský Hrádok v uplynulej sezóne figuroval ešte v III. lige Stred, no po reorganizácii sa nedostal do novej III. ligy Východ.

„Ak by sme zostali v tretej lige, bolo by to iné, mančaft by zostal pokope. Lenže v priebehu leta od nás odišlo dvanásť hráčov a hráme s dorastencami, z toho traja majú šestnásť. Navyše to nie sú chlapci, čo hrali prvú či druhú dorasteneckú ligu, ale okresnú súťaž,“ opísal realitu v Liptovskom Hrádku predseda klubu Ján Hanula.

Túžia po prvom mieste

Makov má na čele tabuľky štvorbodový náskok. „Škoda, že sme v predchádzajúcom kole v zápase s Krásnom neustrážili jednu nakopnutú loptu a remizovali sme. Ináč to mohlo byť ešte veselšie,“ poznamenal tréner Racko.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Bývalému treťoligistovi dali dvanásť gólov. V pohári vyzvú Ružomberok