Hladké voľby: Korman pokračuje, na ObFZ Nitra tri nové mená

(Zdroj: obfz.sk, Autor: Miroslav Slávik)
Peter Cuninka|29. nov 2017 o 10:55

NITRA (ObFZ Nitra/MARTIN KILIAN ml.)

Volebná konferencia ObFZ Nitra prebiehala jednohlasne, nikto sa nezdržal ani nehlasoval. Potešila 79-percentná účasť.

Rozcvičkou GOAL TRAVEL Jedenástky roka bývala riadna konferencia. Tento rok však bol volebný, a tak sa v Rumanovej dvíhali ruky o smerovaní ObFZ Nitra na ďalšie štyri roky.

Na bodku za rokom sa funkcionári tešili, plnilo sa parkovisko pri parku i pred potravinami, autá zabrali aj krajnice. Dvere na rumanovskom kulturáku sa v piatok pred štvrtou rozletovali jedna radosť. Pri vstupe sa rozdávali kalendárne plánovače a perá, narátali sa podpisy zo 66 klubov. Marek Galo tak zobral kalkulačku, vydelil osemdesiatimi troma a postavil sa k mikrofónu. "Na dnešnej volebnej konferencii je prítomných sedemdesiatdeväť percent klubov, čo predstavuje nadpolovičnú väčšinu, takže je uznášaniaschopná," odkrútil si povinnosť.

(Zdroj: obfz.sk, Autor: Miroslav Slávik)

Bilančný príhovor predsedu Štefana Kormana o jeho štvorročnej vláde sledovali funkcionári s disciplinovaným tichom a zakrátko mu tlieskali zas. Všetci prítomní si ho zvolili za predsedu ObFZ Nitra aj na budúce štyri roky. Skrutátori ("rátači") hlasov sa nudili tiež pri skladaní Výkonného výboru – pokračujú v ňom Peter Bachratý (za Šaľu) a Ladislav Prešinský (za Vráble), nováčikmi sú Peter Chren (za Zlaté Moravce) a Pavel Mesároš (za Nitru), nahradili Ondreja Kozolku a Ivana Hádeka, ktorí nekandidovali. Na čele Revíznej komisie ostal Peter Martinec, Disciplinárnu naďalej povedie Róbert Hegedüš, zmena nastala len v Odvolacej: jej novým predsedom je Pavol Pekar.

(Zdroj: obfz.sk, Autor: Miroslav Slávik)

Rozhodovať sa bude ešte o podpredsedovi ObFZ Nitra. Zvolí si ho výkonný výbor na prvom stretnutí.

Voľby boli formalita formalít, čo je najlepšie vysvedčenie predošlých štyroch rokov fungovania Oblastného futbalového zväzu v Nitre. "Veľmi si vážim dôveru od klubov na ďalšie štyri roky, spolu s tímom, ktorý som si mal možnosť vybrať, budeme robiť futbal ešte lepšie," uviedol Štefan Korman. Veľký rozhovor so staronovým predsedom je už v trúbe.

foto: Miroslav Slávik

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Hladké voľby: Korman pokračuje, na ObFZ Nitra tri nové mená