Reakcia na trénera bola neprofesionálna. Melicherčík priznal, prečo chýbal Spišiakom

Brankár Spišskej Novej Vsi Marcel Melicherčík.
Brankár Spišskej Novej Vsi Marcel Melicherčík. (Autor: TASR)
Sportnet|25. apr 2024 o 18:05

K celému incidentu sa vyjadril aj generálny manažér Richard Rapáč.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Brankár Spišskej Novej Vsi Marcel Melicherčík chýbal svojmu tímu v treťom a štvrtom zápase finálovej série proti Nitre.

V rozhovore po treťom dueli situáciu komentovať nechcel, teraz sa vyjadril na sociálnej sieti. Uviedol, že chce prebrať zodpovednosť za svoje správanie a uviesť veci na pravú mieru.

"Moja reakcia na trénera a opustiť míting nebola profesionálna, správna ani primeraná, som len človek a mám svoje emócie a pocity, všetci chceme vyhrávať, ako aj všetci robíme chyby či už na ľade alebo mimo neho," okomentoval svoje správanie.

Situácia ho veľmi mrzí, hlavne kvôli spoluhráčov, fanúšikom, sponzorom a klubu. "Po tých rokoch, čo som v klube pôsobil ma ani vo sne nenapadlo, že by to takto všetko skončilo," doplnil.

Chcel sa rovnako aj poďakovať fanúšikom a všetkým ľudom v Spišskej Novej Vsi za fantastickú podporu.

"Ďalej spoluhráčom za pomoc, lebo bez nich by som nič nedokázal, ľuďom, čo sa o nás pekne starali a, samozrejme v neposlednom rade, aj Rišovi za prejavenu dôveru v čase môjho pôsobenia v klube," uzavrel Melicherčík.

K celej situácii sa vyjadril aj generálny manažér rytierov Richard Rapáč.

“Hokej je šport plný emócii. Niekedy vie z nás vytiahnuť aj tie najhoršie. Bohužiaľ to, čo sa stalo sa už vrátiť nedá, ale Marcel si aj napriek tomu zaslúži nie len môj obdiv, ale obdiv a vďaku všetkých fanúšikov nášho klubu za neodškriepiteľnú prácu za roky svojho pôsobenia, ktoré v našom klube odviedol.

Bol pri všetkých historických momentoch novej éry nášho klubu, na ktoré sa nikdy nezabudne. Marcel ďakujeme a prajeme do športového aj civilného života len to najlepšie,“ skonštatoval Rapáč.

Z vyjadrení oboch zainteresovaných strán tak vyplýva, že brankár u vicemajstra Tipos extraligy skončil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Reakcia na trénera bola neprofesionálna. Melicherčík priznal, prečo chýbal Spišiakom