II. liga – Aj hráči Komárna žonglujú s toaletným papierom

(Zdroj: Instagram KFC Komárno, Autor: archív KFC Komárno)
Branislav Sarňák|18. mar 2020 o 09:15

KOMÁRNO (SFZ) – Športoviská v týchto dňoch kvôli šíreniu koronavírusu utíchli, a tak si športovci hľadajú rôzne možnosti, ako si vyplniť neočákavaný voľný čas. Futbalisti začali s aktivitou s toaletným papierom, s ktorým žonglujú hráči po celom svete a následne sa týmto svojim umením chvália na sociálnych sieťach.

Táto úsmevná aktivita už prenikla aj do našej II. ligy, keď sa do nej aktívne zapájajú futbalisti KFC Komárno a ako na nich vidieť, dobre sa pri tom aj zabávajú. Fanúšikovia, ktorí už zhliadli tieto videá sa mohli i zasmiať, keďže s touto výzvou prichádzajú aj nečakané situácie. Marek Pittner napríklad pri odkope „toaleťáku“ trafil zrkadlo, ale ubezpečil fanúšikov, že zostalo celé. Okrem Pittnera ukázali žonglérske zručnosti z kádra KFC Komárno aj Zoltán Varjas, Patrik Pinte, Kristóf Domonkos, Roman Zemko, Patrik Begáň či Roman Maximilián Kollár.

Aktivita so žonglovaním toaletného papiera sa počas tohto obdobia šíri ako „Stay At Home Challenge“, čo znamená, aby ľudia neopúšťali svoje domovy, čím prispievajú k zamedzeniu ďalšieho šírenia pandémie.

Aj Slovenský futbalový zväz rešpektuje všetky nariadenia vlády týkajúce sa šírenia koronavírusu a prerušil všetky aktivity spojené s futbalom. Týmto smerom sa rozhodla ísť aj strešná organizácia futbalu v Európe UEFA, ktorá napríklad presunula majstrovstvá Európy na ďalší rok a odložila aj blížiaci sa marcový asociačný termín. Počas neho mal byť na programe aj barážový zápas o postup na ME Slovensko – Írsko, ktorý je predbežne presunutý na jún tohto roka.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Aj hráči Komárna žonglujú s toaletným papierom