II. liga – Banskobystričania do jari z prvého miesta, Tóth: Každý hráč a každý fanúšik túži po prvej lige

Branislav Sarňák|26. feb 2020 o 09:30

BANSKÁ BYSTRICA – Dlhá zimná príprava sa pomaly chýli do svojho finále. Kluby postupne dolaďujú formu a kádre. Z najvyššej pozície odštartuje jarnú časť II. ligy 2019/20 MFK Dukla Banská Bystrica.

Banskobystričania odohrali doposiaľ deväť prípravných zápasov s bilanciou šesť výhier a tri prehry. Do štartu súťaže nastúpia ešte futbalisti Dukly na generálku proti rezerve Žiliny (29. februára). „Čo sa týka výsledkov, nezačali sme najlepšie, avšak myslím si, že všetko je správne nastavené, aby to vyvrcholilo v správnom čase. Ja osobne sa nepozerám na to, či hráme s prvoligovým, alebo s treťoligovým mužstvom, ani na to, že je to prípravný zápas. Do každého stretnutia idem s maximálnym nasadením a snažím sa vždy podať čo najlepší výkon,“ povedal na adresu doterajších výsledkov pre mfkdukla.sk stredopoliar Banskej Bystrice Viktor Tóth

(Zdroj: mfkdukla.sk, Autor: MFK Dukla Banská Bystrica)

Ako vníma to, že so spoluhráčmi hrá o postup do najvyššej súťaže? „Každý hráč a každý fanúšik v Banskej Bystrici túži po prvej lige. Takéto dohady sú však veľmi ďaleko a netreba sa nimi zaoberať. My pôjdeme od zápasu k zápasu a verím, že keď každý z nás hráčov odovzdá na ihrisku maximum, môžeme to dosiahnuť,“ konštatoval Tóth. Do šatne pribudli dvaja noví hráči Ján Nosko a Miladin Vujoševič. „Neprináleží mi hodnotiť posily, avšak môžem povedať, že tak Ján Nosko ako aj Miladin Vujoševič, sú nielen skvelými hráčmi, ale aj ľuďmi. Preto nemali najmenší problém zapadnúť do už dobrej partie. Verím, že spolu s nimi budeme ešte silnejší,“ vravel Tóth.

(Autor: SFZ)

Na úvod jari čaká Banskobystričanov derby s rezervou Ružomberka. „Ružomberok má mladé a behavé mužstvo, čo ukázali aj u nás a dovolím si tvrdiť, že to bol pre nás jeden z najťažších zápasov počas jesene. Som víťazný typ a myslím si, že to je každý z nás, a preto do každého zápasu ideme s tým, že chceme vyhrať. Zápas bude možno dôležitý čo sa týka nášho ďalšieho smerovania, ale týmto sa nezaoberáme. Jednoducho, do toho zápasu pôjdeme ako do každého iného – budeme chcieť byť tým úspešnejším,“ zakončil stredopoliar.

Výsledky hráčov MFK Dukla Banská Bystrica v príprave
MŠK Novohrad Lučenec – MFK Dukla Banská Bystrica 0:6
FC Nitra – MFK Dukla Banská Bystrica 1:5
FK Senica – MFK Dukla Banská Bystrica 3:0
FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Dukla Banská Bystrica 8:0
MŠK Novohrad Lučenec – MFK Dukla Banská Bystrica 0:6
1. FC Tatran Prešov – MFK Dukla Banská Bystrica 1:7
FK Fotbal Třinec – MFK Dukla Banská Bystrica 4:2
MFK Dukla Banská Bystrica – FTC Fiľakovo 4:0
MFK Dukla Banská Bystrica – Veľké Ludince 8:1

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Banskobystričania do jari z prvého miesta, Tóth: Každý hráč a každý fanúšik túži po prvej lige