II. liga – Dubnica hostí v 11. kole Komárno, ktoré ako posledné vyhralo na jej pôde

Branislav Sarňák|27. sep 2019 o 10:30

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok, sobotu a nedeľu sa odohrajú zápasy 11. kola II. ligy. Kolo otvorí stretnutie prvej Dubnice, ktorá privíta Komárno. Fanúšikovia uvidia súboj od 16.00 h aj prostredníctvom Futbalnet TV.

Dubničania sú pred 11. kolom na čele tabuľky.
Dubničania sú pred 11. kolom na čele tabuľky. (Zdroj: SFZ, Autor: SFZ)

Dubnica doma naposledy prehrala druholigové stretnutie 11. augusta 2018 a z troch bodov na jej pôde sa tešilo práve Komárno (3:1). „Čaká nás ťažký súper, ktorý vedie ligu. Je to pre nás veľký zápas. Cítim, že sme dobre pripravení a verím, že získame všetky body,“ zaprial si hráč Komárna Ján Holík. „Za kabínu môžem sľúbiť, že na ihrisku necháme všetko,“ vyhlásil dubnický futbalista Marek Václav.

(Autor: SFZ)

V nedeľu od 10.30 h odvysiela Futbalnet TV stretnutie FC Petržalka – MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Je to súboj tabuľkových susedov, domáci sú aktuálne na 9. priečke a hostia sú o jedno miesto nižšie. Obaja doposiaľ nazbierali 13 bodov a delí ich len skóre. Pre posilu Petržalky Kristiána Kolčáka to bude prvý domáci duel. „Verím, že tento zápas vyhráme a domáca premiéra bude úspešná, nakoľko nám to nevyšlo v Skalici. Bol by som rád, keby aj fanúšikovia prišli v hojnom počte a hnali nás za víťazstvom,“ konštatoval Kolčák. „Počas celého týždňa sme sa zodpovedne pripravovali na toto stretnutie a verím, že nepôjdeme domov s prázdnymi rukami,“ uviedol hráč Liptovského Mikuláša Ivan Lišivka.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Dubnica hostí v 11. kole Komárno, ktoré ako posledné vyhralo na jej pôde