II. liga – Dva šlágre ozdobia 8. kolo

Branislav Sarňák|6. sep 2019 o 12:00

BRATISLAVA (SFZ) – Futbaloví priaznivci sa už tešia na septembrové kvalifikačné zápasy Slovenska proti Chorvátsku a Maďarsku, no počas piatku, soboty a nedele je na programe aj 8. kolo II. ligy, ktoré ponúkne dva šlágre FK Poprad – FK Dubnica nad Váhom a MFK Skalica – MFK Dukla Banská Bystrica.

(Zdroj: Facebook FK Poprad, Autor: FK Poprad)

Popradčania uplynulý víkend prehrali v Banskej Bystrici 0:2. „Hneď po zápase v Banskej Bystrici som sa hráčov snažil upokojiť. Povedal som im, že aj prehry posúvajú ďalej. Verím, že to bude aj v tomto prípade, že v domácom zápase s Dubnicou odčiníme túto porážku a predvedieme oveľa lepší výkon ako sme predviedli v Banskej Bystrici a že zvíťazíme. Súťaž je vyrovnaná a určite som nečakal takýto výborný vstup Dubnice do súťaže. Vyhrať sedemkrát za sebou je dobré číslo. Teším sa na tohto súpera, verím, že v Poprade uvidíme dobrý zápas a že aj my tomu prispejeme dobrým výkonom,“ uviedol pre fkpoprad.sk tréner Marek Petruš

Aj kapitán Štefan Zošák si uvedomuje, že Popradčania musia podať lepší výkon. „Na Dubnicu sa poctivo pripravujeme. V tomto zápase chceme odčiniť prehru z Banskej Bystrice. V domácom prostredí chceme jednoznačne zvíťaziť. Určite nie je náhoda, že Dubnica vyhrala už sedemkrát za sebou. Druhá liga je ťažká súťaž, preto je šnúra Dubnice pozoruhodná. Vôbec ma to ale neprekvapuje, lebo som ich videl hrať v Ružomberku a hrali veľmi dobre. Hrali kompaktne, je to mladé, behavé mužstvo, ktoré si vytvorilo množstvo šancí a dalo veľa gólov,“ povedal pred šlágrom kapitán Štefan Zošák. O tom, že Dubničanov nečaká v sobotu žiadna prechádzka ružovou záhradou svedčia slová Roberta Štefáneka: „Poprad je ašpirant na postup a kvalitný súper. Tešíme sa na tento zápas.“

Druhý šláger MFK Skalica – MFK Dukla Banská Bystrica odvysiela v sobotu aj Futbalnet TV. „Je to pre nás dôležitý zápas. Celý tím pozývame fanúšikov, aby nás prišli podporiť, budeme potrebovať každého pozitívneho diváka a verím, že získame tri body,“ zaprial si Lukáš Opiela.

V nedeľu dopoludnia budú môcť fanúšikovia druholigového futbalu sledovať na Futbalnet TV súboj o body tímov zo spodnej časti tabuľky Slovan B - Trebišov.

(Autor: SFZ)

Program 8. kola II. ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Dva šlágre ozdobia 8. kolo