II. liga – Hráč Šamorína Almaský venoval gól proti Komárnu rozrastajúcej sa rodinke

Radosť Almaského z gólu do siete Komárna.
Radosť Almaského z gólu do siete Komárna. (Zdroj: stksamorin.sk, Autor: Tibor Őry)
Branislav Sarňák|7. máj 2019 o 11:20

ŠAMORÍN (SFZ/brs) – Počas druholigového víkendu si prišli na svoje aj fanúšikovia Šamorína a Komárna. Hral sa totiž vzájomný zápas týchto mužstiev a juhoslovenské derby sa napokon skončilo deľbou bodov po remíze 2:2. K nej prispel gólom aj Mário Almaský.

Útočník si počas jesene vybojoval miesto v základnej zostave, v zime si však zranil koleno a zimnú prípravu absolvoval individuálne. Na jar je preto jeho minutáž menšia. „Bod sa počíta, no aj tak mrzí, že sme doma nevyhrali. Je pravda, že na ihrisku netrávim momentálne veľa času. Mrzí ma, že nedostávam od trénerov toľko šancí. No vždy, keď nastupujem, snažím sa odovzdať na ihrisku maximum. Proti Komárnu sa mi to vyplatilo. Tým, že hrávam menej, snažím sa ukázať, čo je vo mne, vyťažiť z minima maximum. Pomáhajú mi v tom najmä moji blízki, vďaka ktorým ostávam motivovaný, aj keď ide sebavedomie dole. Vždy mi pripomenú, kvôli čomu mám bojovať,“ rozrozprával sa pre stksamorin.sk Mário Almaský.

(Autor: SFZ)

Motiváciou pre ružomberského rodáka je najmä postupne sa rozrastajúca sa rodinka, ktorej venoval aj gól proti Komárnu. „S manželkou máme malú dcérku Melániu, ktorej onedlho pribudne súrodenec,“ tešil sa Mário. Šamorínčania momentálne bojujú o záchranu. Pred tímami v zóne zostupu majú k dobru päť bodov, ale do konca sezóny sú na programe ešte tri kolá. „Uvedomujeme si naše postavenie v tabuľke, preto ideme do každého zápasu vydať zo seba maximum a získať body, aby sme navýšili odstup od červenej zóny,“ konštatoval Almaský. Šamorínčania cestujú v ďalšom kole do Lipian, ktoré sú už istým zostupujúcim. „Lipany síce vypadli, no myslím si, že budú hrať tak, aby nemuseli odchádzať so zvesenými hlavami. Nikto, kto hrá futbal, nejde do zápasu s tým, že ide prehrať,“ zakončil pre klubový web Almaský.

autor foto: Tibor Őry
zdroj: stksamorin.sk

ZOSTRIH ZO ZÁPASU FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN - KFC KOMÁRNO

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Hráč Šamorína Almaský venoval gól proti Komárnu rozrastajúcej sa rodinke