II. liga – Hráči Tatrana v Turecku, Papaj: Veríme, že nám sústredenie pomôže k ešte kvalitnejšej príprave

(Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš, Autor: jp)
Branislav Sarňák|18. feb 2020 o 10:45

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (SFZ) – Po FK Poprad zamieril za tureckým teplom a slnkom v aktuálnom prípravnom období pred jarnou časťou sezóny 2019/20 aj ďalší druholigista MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Liptovskomikulášania sú v Turecku od pondelka (17. januára 2020 – pozn.). „Čaká nás teplé počasie, vynikajúce plochy a trošku zmena oproti doterajším týždňom prípravy, ktorú sme mali v domácich podmienkach. Veríme, že sústredenie nám pomôže k ešte kvalitnejšej príprave na jarnú časť sezóny. Každý deň máme v pláne dvojfázové tréningy. Okrem piatka, ktorý bude pozápasový deň,“ povedal pre futbalnet.sk program sústredenia športový riaditeľ klubu Ján Papaj.

Čo okrem tréningov futbalistov Tatrana čaká? „V pláne máme dve prípravné stretnutia – 20. februára proti poľskému klubu Miedz Legnica a 23. februára si zmeriame sily s ukrajinským tímom Obolon Kyjev. Na Slovensko sa vraciame 24. februára,“ priblížil niekdajší hráč.

Hráči Liptovského MIkuláša počas sústredenia v tureckom Beleku.
Hráči Liptovského MIkuláša počas sústredenia v tureckom Beleku. (Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš, Autor: jp)

Hráči Liptovského Mikuláša sa doposiaľ pripravovali v domácich podmienkach a odohrali duely proti MFK Vítkovice (3:0), FC Vion Zlaté Moravce-Vráble (5:2), FK Třinec (0:2), MFK Ružomberok (1:2), ŠKM Liptovský Hrádok (6:0) a MŠK Považská Bystrica (3:1). „Po návrate zo sústredenia nás čaká ešte generálka na jarnú časť II. ligy, v ktorej nastúpime 29. februára doma proti Prešovu,“ priblížil Papaj.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Hráči Tatrana v Turecku, Papaj: Veríme, že nám sústredenie pomôže k ešte kvalitnejšej príprave