II. liga – Hráčom Pohronia sa darí na ihrisku aj v súkromí

Hráši Pohronia oslavujú úspechy na ihrisku aj v súkromnom živote.
Hráši Pohronia oslavujú úspechy na ihrisku aj v súkromnom živote. (Zdroj: FK Pohronie, Autor: DuPe)
Branislav Sarňák|17. máj 2019 o 08:30

ŽIAR NAD HRONOM (zdroj: fkpohronie.sk) – FK Pohronie prežíva rozprávkovú sezónu. Po tom ako v minulom ročníku tím bojoval o záchranu a skončil napokon na deviatom mieste, teraz je na čele II. ligy. Hráči však okrem pohody na trávnikoch pežívajú vydarené obdobie aj v súkromí. Trom futbalistom Jánovi Noskovi, Romanovi Packovi a Jánovi Sojkovi sa narodili v tomto roku potomkovia.

Nosko má Adamka


Svojho prvého syna Adamka sa dočka 11. februára stredopoliar Ján Nosko: „Adamko je veľmi dobré a aktívne dieťatko, ktoré, samozrejme, sem tam poplače, aby sme vedeli, že ho máme. Papá veľmi pekne, to je taký veľký papkáč a spinká ako každé dieťatko. Nočné vstávanie je pre nás už samozrejmosť. Keď sa na nás usmeje, tak je nám jedno či je jedna hodina ráno,“ vravel pre web FK Pohronie o svojom prvorodenom Ján Nosko.

Packo má Alexa


Brankárovi Romanovi Packovi priviedla na svet partnerka Veronika druhého syna Alexa. Stalo sa tak 21. februára. Chlapček sa narodil s mierami 3380 gramov a 52 centimetrov. A ako sa mu darí? „Zatiaľ super, celkom dobre spinká. Starší brat beží prvý, keď mu treba dať cumlík, takže je to ok a dúfam, že to tak aj zostane,“ prezrádza hrdý otec.

Sojka má Jakuba


Piatok 26. apríla si už navždy zapamätá Ján Sojka. Privítal totiž svojho prvorodeného syna Jakubka. Chlapček sa narodil s mierami 3780 gramov a 54 centimetrov. „Väčšina tvrdí že sa podobá na mňa,“ smeje sa šťastný otec a dodáva, že Kubo, ako ho doma volajú, je dobručký. „Spinká, papá, a tak dookola. Jemu zatiaľ nie je viac treba,“ dodáva obranca Pohronia Janko Sojka.

(Autor: SFZ)

Jacko sa teší na dcérku

Po troch chlapcoch sa v klube tešia aj na dievčatko, ktoré by sa malo narodiť v domácnosti Patrika Jacka. „Budeme mať dievčatko, malú Terezku, po priateľke,“ prezrádza budúci tato meno dieťatka s tým, že keby to bol chlapec, dostal by meno Patrik. A kedy sa môžeme tešiť z malého dievčatka? „Presný dátum ešte nemáme, zatiaľ nám dali termín na začiatok augusta, okolo 11-teho, raz bolo 13., ale aj 18.“ Terezka, podľa rodičov, príde na svet vo zvolenskej či bystrickej nemocnici.

Pohoda a dobré zázemie doma pomáhajú chalanom aj na ihrisku. O tom vie aj tréner Rastislav Urgela: „Samozrejme, je to veľmi dôležité, ak má hráč v rodine pohodu, podporu, je spokojný a šťastný. Vtedy sa to prenáša aj do zamestnania. To platí ale, myslím si, vo všeobecnosti. A chalani majú určite o to väčšiu radosť a chuť pracovať na tom, čo ich napĺňa a čo milujú. Veď nie každý má šťastie, aby jeho práca bola zároveň aj životným koníčkom.“

Do konca sezóny mzostávajú už len dva zápasy. Najskôr Porhienie nastúpi v sobotu doma o 17.00 h proti Komárnu. Tento zápas odvysiela naživo aj FutbalnetTV. V poslednom kole vycestujú za súperom do Šamorína. Väčšina hráčov sa však už teraz teší na zaslúženú dovolenku. Najmä novopečení oteckovia.

zdroj foto: FK Pohronie, archív hráčov

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Hráčom Pohronia sa darí na ihrisku aj v súkromí